Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 853
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,877
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

buda son resımler

DSC03379.jpg

DSC03380.jpg

DSC03381.jpg

DSC03383.jpg

DSC03384.jpg

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

cemtascioglu' Alıntı:
;D
bısı demedık abi deprıyaj ıslanmasaydı iyiydi

Üzülür sonra yav üzmeyelim abimizi..

cem kardeşim döktürmüşsün valla
seni ve saygıdeğer eşini tanımak çok güzeldi selamlar :smiley:

Bu arada serkan hocam sucuk pişirme ilmini iyi biliyo.. ;D ;D ;D
Valla canım çekti he.. ;D ;D ;D

THE FARUK' Alıntı:
Üzülür sonra yav üzmeyelim abimizi..

lokman abım duz dagları tepelerı gectı gorduk gozumuzle faruk abı oradanda anca denız altı gecerdı onun ılersı 2 metre derinlık vardı gorduk

bsayil' Alıntı:
cem kardeşim döktürmüşsün valla
seni ve saygıdeğer eşini tanımak çok güzeldi selamlar :smiley:

saol barboros ınan senıde tanımak cok guzeldı kardesim
saol

cemtascioglu' Alıntı:
lokman abım duz dagları tepelerı gectı gorduk gozumuzle faruk abı oradanda anca denız altı gecerdı onun ılersı 2 metre derinlık vardı gorduk

Pazar günü intikamını aldı harmanladı orayı lokman abi biliyomusun cem o kütle göl pazar günü patladı denize yol oldu aktı gitti kardeşim.. ;D

THE FARUK' Alıntı:
cemtascioglu' Alıntı:

Pazar günü intikamını aldı harmanladı orayı lokman abi biliyomusun cem o kütle göl pazar günü patladı denize yol oldu aktı gitti kardeşim.. ;D

O kadar aracın kumdaki teker izleri yumuşatmış baraj patladı.. ;D

Ahmet abimle cemilemin gezdiği dağlar meşeli oynadık yokmu bunu çeken kimse :D

fissek' Alıntı:
Ahmet abimle cemilemin gezdiği dağlar meşeli oynadık yokmu bunu çeken kimse :D

recep geriye dönük bakarsan görürsün onuda ben attım..

Bir gün içinde ne çok resim atılmış,üstün körü baktım ama görmedim tekrar bakıcam.Aslında tam videoluktu ama hele sizin Lokman babayla oynamanız,birde Lokman babanın yılan dansı ;D

İşte bu :D daha yokmu baba..Abdurrahman çekmiştir mutlaka ;)

fissek' Alıntı:
Bir gün içinde ne çok resim atılmış,üstün körü baktım ama görmedim tekrar bakıcam.Aslında tam videoluktu ama hele sizin Lokman babayla oynamanız,birde Lokman babanın yılan dansı ;D

Oy oy helal olsun lokman abinin oynadığını hiç görmemiştim.. bunu recep kardeşime borçluyuz herhalde.. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,634
Kayıtlı Üye Sayımız
166,927
Kaydolan Son Üyemiz
AliUmut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR