Antoff Gezilerimiz.....

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 372,775
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....


Ümit bey kardeşim merhaba,

250 sayfa incelemesindeki sabrınız,grubumuza olan iltifatınız ve aramıza katılma gayreti ile araştırmanız için tebrik ve teşekkür ediyorum..
Araç seçimi inanınki çok göreceli bir olgu,,Nedeni ise arzi araçlarında ki çeşitlilik ve beklenti... ???

Ben bu işe sevdalandığım günden bu yana hep Mekanik,elektronik olmayan ve dizel araçları savunmuş ve tavsiye etmişimdir.Bunun sebebinide kısaca " Ne kadar teşkilat o kadar müşkilat.... !!!! " olarak açıklamak mümkün.
malesef yeni nesil araçlar hem elktronik hemde elektro mekanik olarak imal ediliyor..

Dolayısı ile araç almadan önce bence alacağınız aracın sizin için ne ifade edeceğinide tespit etmelisiniz.Yani bu araç her zaman kullanacağınız araç mı olacak,yoksa ikinci araç olup arazi de kullanacağınız araçmı olacak...????Hem arazide kullanılıp hemde konforlu mu olacak....vs vs
Bu söylediklerimi değerlendirip tavsiye isterseniz daha net yardımcı olabileceğimize inanıyorum.. Hatta ne iş yaptığınızı bilemiyorum ama bir kaç hafta sonu bize takılırsanız,hem sanayide hemde arazide kararınız daha sağlam olacaktır.
selamlarımla

Gökhan
"Antof yönetim"
 

Etiketler
Re: Antoff Gezilerimiz.....

Gokhan bey;

Oncelikle Avda olmam nedeni ile telefondan yaziyorum. Noktalama isaretleri konusunda kusuruma bakmayin.

Konuya gelirsek;

Bu gun Lokman Abi ile telefonla uzun uzun konustuk. Onun Def ile ilgileniyorum ama kendisi ilede yaptigimiz sohbette de yukaridaki mesajimda da belirttigim uzere arac donanim vs. Konusunda kafamda hicbirsey yok.

Araci ikinci arac olarak alacagim ancak haftanin ilk gunu Ava gittigime gore is konusunda ki rahatligimi gorebiloyorsunuz. Aslina bakarsaniz Ben bu tatz bir arac alirsam Mevcut aracim ikincivarac konumuna dusecektir.

Isin gercegi sehir hayati icerisinde kendimi rahat hissedememem ve yapmacik statu tavirlari icerisinde bulunma zorunlulugu nedeni ile yaz kis haftanin 2 veya 3 gunu kucuk bir arkadas grubu ile kendimizi daga tasa yaylaya vuruyoruz. Sizin gezilerden farkli olarak bizim geziler tamamen konaklamali oluyor.

Arac konusuna gelirsek. Sifir arac almak gibi bir planlamam kesinlikle yok. Daha once dilim yandi bir daha yakmayayim

Su veya bu marka olsun diye bir planlamam da yok dogrusu. Niyetim kullanim amaclarimi optimum duzeyde karsilayacak ve eger firsat yaratirsamda sizlerin pesine takildigim bir gezide yuzumu kara cikarmayacak bir arac almak veya toplamak.

Yazdiginiz gibi dagda sanayide veya bir yol kenarinda karsilikli oturup konusdugumuzda niyetimi daha guzel anlatabilecegim sanirim.

Yukarida yazdigim gibi bu gun avda olmam yarinda ucusum olmasi nedeni ile persembeye kadar musait degilim ne yazikki. Ancak sonrasinda dilediginiz zaman cagirabilirsiniz. Hatta 250 sayfanin sonucunda cikardigim bazi notlari ve dikkate alacaginizi umdugum onerilerimi de sizlerle paylasmak isterim.

Sevgiyle kalin.
 

Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

Çok güzel,ne istediğini bilmeniz doğtuya ulaşmanıza yardımcı olacaktır...telefonumu özelden size gönderdim,dönünce görüşürüz..

gökhan
 


Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

Türkiyede offroad dedimiydin akla hemen ANTOFF .gelir zaten. Bu kış dünyanın aklına da antoff u sokacaz.
 



Ynt: Antoff Gezilerimiz.....



hadin bakalım Antoff'lular... iyi yattınız bu yaz : )) şöyle bol fotograflı gezilerinizi özler olduk : )) Kazasız, belasız yeni bir sezon geçiririz inşallah cümleten...
 











Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

lokman07karaşahin' Alıntı:
Türkiyede offroad dedimiydin akla hemen ANTOFF .gelir zaten. Bu kış dünyanın aklına da antoff u sokacaz.

Biraz sıranızı bekleyin Türkiyenin ilk offroad kulubü İSOFF dur. Kuruluş 1993;D ;D ;D