Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 363,257
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

Arkadaşlar merhaba,
Aşağıdaki saatlerde Yaban Tv/izci programı yayın saatleri tavsiye ederim izleyin...

PAZARTESİ : 14:00
SALI: 06:00
ÇARŞAMBA: 21:00 (Yeni Bölüm yayın saati )
PERŞEMBE: 11:00
CUMA: 23:05
CUMARTESİ: 08:00
PAZAR: 21:00

Etiketler

sayın antoff a gönül veren arkadaşlar bu sayfa antoff a aittir 255 sahife resim ve videolarımız var ara sıra burayada yazalım ve foto atalımki bu kadar emek boşa gitmesin sevgiler.

Haklısın Lokman ağbi... sayfayada yazayım şimdi.....

Merhabalar

Adim Semih
Nissan Skystar 4x2 kullanicisiyim 2006 model bu iste yeniyim sizlerle birlikte daha cok bilgi paylasacagimdan eminm .

arabada suan 16 jant LT235 85R16 Lastik takimi bulnmaktadik araba on ve arkalari yukseltildi . Lakin on tampona lastikler surtuyoo buna bir care var mi yoksa tamponu degistrmem mi gerekiyo ? Orjinal tamponu kesmek istemedim .
Ilginizden dolayi tesekkur ediyorummm , bu arada antalyada surekli bulusulan bir yer var mi ?

Bu konu ile ilgili size net olarak yardım edecek olan kişi AHMET DEMİR dir..... Yeni sanayi 5008 sokak KROMODİ DEMİR İŞ TORNA....
selamlarımla

Teşekkür ederiz ...Şimdiden geçmiş olsun sağsalim Vatan borcu nu öder ve gelirsin inşallah..

Merhabalar Antoff'lu arkdaşlarım , bi pajero sevdasına düştük gidiyoruz , Antalya'da bi araç buldum siteden ,öncelikle offroadcu arkdaşlarıma burdan bi danışmak stedimbilgi verirseniz sevinirimsaygılar

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=98707.0#ixzz2iAmo95S2

Kasım bey kardeşim maalesef mailinizi geç gördüm bu arada araç ilandan kalkmış zannediyorum...
selamlar

Antalyada 87 defender'ımla katılabileceğim etkinlikler arıyorum. Bilgilendiren olursa sevinirim.

Teşekkürler