Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 373,663

Etiketler
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

Çok keyifli bir gezi olmuş emeği geçen arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum Kazasız belasız bol çamurlu günler dileğiyle..

TRABZON OFFROAD KULÜBÜ

Herkese merhaba,

Artık araçsız bir ANTOFF cuyum :'( .... Pilotluk tecrübemi artık co-pilot olarak ve çekirdek çitleyerek yeni nesillere aktarabilirim. ;D

selamlar

Hayırlı olsun

gokhanlro' Alıntı:
Herkese merhaba,

Artık araçsız bir ANTOFF cuyum :'( .... Pilotluk tecrübemi artık co-pilot olarak ve çekirdek çitleyerek yeni nesillere aktarabilirim. ;D

selamlar

gokhanlro' Alıntı:
Herkese merhaba,

selamlar

gökhanım hayırlıs olsun kaşıntı bitmez sırada ne var alalımmı sana bir fj 75 toyota hani hayran olduğun araçtann sen anlarsın :D

cihanülker' Alıntı:
gökhanım hayırlıs olsun kaşıntı bitmez sırada ne var alalımmı sana bir fj 75 toyota hani hayran olduğun araçtann sen anlarsın :D

Cihan merhaba,

ne oldu sen aldınmı fj75 i ????

gokhanlro' Alıntı:
Cihan merhaba,

ne oldu sen aldınmı fj75 i ????

abi valla aklım gelip gidiyor ,esasında acaip almak istiyorum ama bir taraftan ,vx 100 ,ön arka tampo,istepne taşıyıcı, yan gölgelik ARB den ,rahat durmuyorum ,fj 75 parasını vx 100 yedi ,alamayacağım galiba ,duygusal nedenlerden ötürü ama gerçekten çok düzgün araç ,o kilitler,iç hacim kcaman rüyalarıma giriyor her gece :D

cihanülker' Alıntı:
yaramazmı hemde hemen alıcısı çok bu aralar

heheheeee :D hemen alıp satma moduna girdin abicim... binmek için diyorum yaaaaw yakışır sana, arazi aracına binmiş olursun ;D

cihanülker' Alıntı:
yok yok ben almayayım en iyi def arkadaşımın def dir

Hadiiii lennnnn ..... ;D Aslına bakarsan "en zevkli offroad arkadaşının aracı ile yapılan offroad" dır.... :smiley: heheheee bunu yazmalıyım....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR