Araba Ile Üsküp Tiran Ohri Üsküp Gezi Planı Bilgisi 3 Gece 4 Gün

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan esesleem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 157

esesleem

Yeni Üye
3 Gece 4 Gün Üsküp uçak bileti aldım mart ayı için.Kendim kısa bir araştırma ile üsküp için 1 gece arnavutluk tiran için 1 gece ve dönüşte 1 gece ohride kalıp tekrar üsküp üzerinden uçak ile dönüş yaptım. Öncelikle 3 gece 4 günlük bir plan için dogru bir rotamı bölgeyi bilen tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum. İkincisi üsküpden araç kiralayacağım otoyol köpri sistem vb bilmem gereken ve özelikle güzergah üzerinde uğranması gereken rotalar yerler konusunda bilgi talep ediyorum.İlk yurt dışı tursuz kendi planım olacak şimdiden bilgi verecek arkadaşlarıma teşekkür ederim.chatgp nin önerdiği rota ve gzeilecek yerler aşağıda plan uygunmu araç kiralama ve yol güzergah ile ilgili bilgilere ihtiyacım var.

Gün 1 – Üsküp (1 Gece)

Gezilecek Yerler:

• Makedonya Meydanı
  • Taş Köprü
  • Eski Çarşı
  • Mustafa Paşa Camii
  • Üsküp Kalesi
  • Opsiyonel: Vodno Dağı & Millennium Cross
  • Opsiyonel: Matka Canyon

Gün 2 – Üsküp → Tiran (1 Gece)

Yol: ~300 km / 4–5 saat

Gezilecek Yerler:
    • Skanderbeg Meydanı
    • Ethem Bey Camii
    • Saat Kulesi
    • Blloku Mahallesi
    • Dajti Dağı Teleferik

Gün 3 – Tiran → Ohrid (1 Gece)

Yol: ~140–160 km / 2,5–3 saat

Gezilecek Yerler:
      • Ohrid Old Town
      • Church of St. John at Kaneo
      • Samuel Kalesi
      • Ohrid Gölü Tekne Turu
      • Eski Çarşı ve Sahil Yürüyüşü
    • Gün 4 – Ohrid → Prizren → Tetovo → Üsküp

Yol: ~320 km / 6–7 saat

Prizren (Kosova):
      • Prizren Fortress
      • Shadervan Square
      • Sinan Paşa Camii
        Tetovo (Makedonya):

• Painted Mosque
      • Kısa kahve molası
        Üsküp’e dönüş:
      Akşam hafif yürüyüş veya alışveriş

Etiketler
3 Gece 4 Gün Üsküp uçak bileti aldım mart ayı için.Kendim kısa bir araştırma ile üsküp için 1 gece arnavutluk tiran için 1 gece ve dönüşte 1 gece ohride kalıp tekrar üsküp üzerinden uçak ile dönüş yaptım. Öncelikle 3 gece 4 günlük bir plan için dogru bir rotamı bölgeyi bilen tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum. İkincisi üsküpden araç kiralayacağım otoyol köpri sistem vb bilmem gereken ve özelikle güzergah üzerinde uğranması gereken rotalar yerler konusunda bilgi talep ediyorum.İlk yurt dışı tursuz kendi planım olacak şimdiden bilgi verecek arkadaşlarıma teşekkür ederim.chatgp nin önerdiği rota ve gzeilecek yerler aşağıda plan uygunmu araç kiralama ve yol güzergah ile ilgili bilgilere ihtiyacım var.

Gün 1 – Üsküp (1 Gece)

Gezilecek Yerler:

• Makedonya Meydanı
  • Taş Köprü
  • Eski Çarşı
  • Mustafa Paşa Camii
  • Üsküp Kalesi
  • Opsiyonel: Vodno Dağı & Millennium Cross
  • Opsiyonel: Matka Canyon

Gün 2 – Üsküp → Tiran (1 Gece)

Yol: ~300 km / 4–5 saat

Gezilecek Yerler:
    • Skanderbeg Meydanı
    • Ethem Bey Camii
    • Saat Kulesi
    • Blloku Mahallesi
    • Dajti Dağı Teleferik

Gün 3 – Tiran → Ohrid (1 Gece)

Yol: ~140–160 km / 2,5–3 saat

Gezilecek Yerler:
      • Ohrid Old Town
      • Church of St. John at Kaneo
      • Samuel Kalesi
      • Ohrid Gölü Tekne Turu
      • Eski Çarşı ve Sahil Yürüyüşü
    • Gün 4 – Ohrid → Prizren → Tetovo → Üsküp

Yol: ~320 km / 6–7 saat

Prizren (Kosova):
      • Prizren Fortress
      • Shadervan Square
      • Sinan Paşa Camii
        Tetovo (Makedonya):
      • Painted Mosque
      • Kısa kahve molası
        Üsküp’e dönüş:
      Akşam hafif yürüyüş veya alışveriş
Merhaba ;

Şahsi kanaatim bunun çok sıkışık bir program olduğu.. Bahsettiğiniz yerler bu çerçevede görülebilir mi derseniz evet görülebilir ama hem yorgunluktan perişan olursunuz hem de keyif alamazsınız diye düşünüyorum. Yine de deneyeceğim diyorsanız, Hayırlı yolculuklar dilerim.
Saygılarımla.
Toaxe / Ercüment Oğuz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.