arabayla batum-kobuleti-poti

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aytug61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,061

aytug61

Ana Kamp
Mesajlar
36
Tepkime Puanı
2
Daha önce bi kaç kez batuma gitmiştim.. hedefimde kobuleti ve poti vardı...geçen hafta bu gezimi gerçekleştirdim..

kobuleti sahili harika..

DSC01757.JPG


DSC01777.JPG


DSC01756.JPG


DSC01759.JPG
 

Etiketler

Ynt: arabayla batum-kobuleti-poti

Aytuğ bey, fotolar da gerçekten harika.Gezi notlarınızı da bekliyoruz.Sevgiler.Ergun
 

Ynt: arabayla batum-kobuleti-poti

Vladinka' Alıntı:
Aytuğ bey, fotolar da gerçekten harika.Gezi notlarınızı da bekliyoruz.Sevgiler.Ergun

Anlatıcak çok şey var aslında nerden başlasam bilmiorum=) bu kumsal doğa Türklerin elinde olsa hemen otel yol yapar doğayı bozarız ama onlar korumuş..batum sonrası doğa gerçekten harika ama yollar çok tehlieli açıkcası...yollarda inekler başı boş duruyor trafik gidiş dönüş olduğu için sollama çok.. yokuşlu ve virajlı yolda tır tırı solluor ve ben ağzım açık izliyorum ama bu sollayan tırlarda Türk tırları =) batum sonrası bi dağı tırmanıyorsunuz ama doğası harika ama trafiği berbat..öyleki dağ yamacında trafik duruyor.. sollama çok fazla çok rahatlar.. sonra hep düz.. kobuleti tam bir cennet bana göre resimlerdeki gibi temiz ve bakımlı kumsalı var. yazın bi başkadır.. potiye gelince bence hiç gitmeyin =) görülecek fazla bişe yok=) liman şehri epey büyük limanı var şehir gayet sakin kalabalık değil.. fazla göze battık ki Türk plakayla gürcü polisle bi kaç kez göz temasımız olunca gidelim dedik =) gündüz vakti olmasına rağmen sokakta sarhoş gürcüler normal görüntü=) potide kumsala rastlamadım... yol üzerinde bir çok göl vardı..tatil için kobuleti bence birebir.. ben hazırlıklı gittim deniz şortum ve havlum vardı arkadaşlarım almamıştı spor giyim mağazasına girdik şort almak için ve gürcü bayan bana çakma adidas şorta 25 lari istedi=) belkide yabancı olduğumuz için=) havluların en ucuzu 15 lari..yani o taraftan giyim için bişe alınmaz hazırlıklı gidin...gece vakti olunca yediden yemişe her gürcü elinde bira sokaklarda orda normal birşey..hafta için gidin fazla Türk yok ve gümrükte beklemezsiniz..batumda hinkali adında bi yiyecekleri var bizim büyük mantımız=) arkadaşlarım beğenmedi =) açıkcası bende beğenmedim=) ama mecbur yedim=) sorularınız varsa sorabilirsiniz.. mazot fiyatı 2.33 =)
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,051
Mesajlar
1,532,272
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst