Araç Alacağım, Ne Tavsiye Edersiniz ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan deredere53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,466
Ynt: Araç Alacağım, Ne Tavsiye Edersiniz ?

xj derim bende var diye değil ;D ;D herkesin gönlünde yatıyor ama kısmet olmuyor ;)

Etiketler

sahibinden veya arabam com da bir çok ilan mevcut bence bakın birini seçin ::smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
ZJ kasa denilen grand cherokee jeep sizin aradığınız fiyat aralığındaki en donanımlı en lüks en tatmin edici araçtır. Bazılarının dediği gibi fazla elekronik aksam var şehir jipidir o gibi elinde kalır gibi söylemler kulaktan duyma aslı astarı olmayan şeylerdir. Arazi kabiliyeti yükseltir. Şehir içinde inanılmaz keyifli bir araçtır. en çok tutulan versiyonu 5.2 denilen yaklaşık 230 beygir gücünde olan versiyonudur. Yok 5200 cc yetmez derseniz 5900 cc olanı vardır. Ancak 20 bin liraya temizini bulmak o kadar kolay olmayabilir. 16-20 arası başınızı ağrıtmayacak bir 5.2 rahatlıkla bulabilirsiniz. 94 model altı bulursanız vergisi yıllık 800 civarıdır.

XJ kasa daha sade donanımlı olan bir jeep tir. Arazi kabiliyeti mükemmel düzeydedir. Daha düşük motor seçeneği ile biraz daha ekonomiktir. Vergiside bir alt dilimdir. Konfora yönelik donanımları ZJ kasaya göre eksiklikleri vardır. Ancak arazi canavarı yaparım derseniz daha elverişlidir. 15-20 arası tertemiz bir XJ bulabilirsiniz..

Tabi JEEP sayfasına konu açtığınız için cevabimida JEEP markalarıyla verdim. Tecrübe kazanayım konfor önemli değil ikinci arabam görüntü ve konfor tatminine ihtiyacım yok. Arazide vurup kıracak araba arıyorum diyorsanız. Sizin bölge şartlarını düşününce ve ucuz parça sade donanım baş ağrıtmayan problemler eklenince farklı marka olarak kesinlikle Lada Niva derim.

Çok yerinde bir saptama alpaslan.Öncelikleriniz ve istekleriniz çok önemli çünkü bunlar sizi japon suzukiden rus lada nivaya kadar götürür.

suzuki lada kullanıcıları yanlış anlamasın ama imkanın varsa jeep diyorum klasik seviyorsan da cj 5-6 olabilir 1977 altını düşünme sıkıntı yaşatmaz, saygılar..

slm 98 xj aldım 18000 brc tüpü var orjınal boya yok üzerınde sadece defransıyelde şafta baglanan yerde bıraz yag cacagı var gibi aracı yarın teslım alıyorum saygılar yardımlarınız ıcın teşekkurler

deredere53' Alıntı:
Selam 98 xj aldım 18000 brc tüpü var orjınal boya yok üzerınde sadece defransıyelde şafta baglanan yerde bıraz yag cacagı var gibi aracı yarın teslım alıyorum saygılar yardımlarınız ıcın teşekkurler

Az önce açtığınız ve bizim siz yokken kaynattığımız :smiley: konuya yazdım. Burada tekrar edelim. Hayırlı olsun.. Çok kıymetli bir araç sahibi oldunuz. Bindikçe daha iyi idrak edeceksiniz. Kazasız belasız sürüşler dilerim...

Aracınız hayırlı olsun, sizin adınıza sevindim. Bizde Erzurumdayız, bu yaz sizin oralara gezi düzenleyeceğiz fırsatınız olursa sizde aramıza katılırsınız, görüşme fırsatı buluruz.

alperhoca' Alıntı:
Aracınız hayırlı olsun, sizin adınıza sevindim. Bizde Erzurumdayız, bu yaz sizin oralara gezi düzenleyeceğiz fırsatınız olursa sizde aramıza katılırsınız, görüşme fırsatı buluruz.

Alper hocam her yıl karadeniz yaparım ben. Gideceğin zaman haberim olsun tarihi ayarlamak isterim. Seninle tanışmak için...
Bize yakın bir yerlere gelme ihtimalini beklememiş olurum.. :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Alper hocam her yıl karadeniz yaparım ben. Gideceğin zaman haberim olsun tarihi ayarlamak isterim. Seninle tanışmak için...
Bize yakın bir yerlere gelme ihtimalini beklememiş olurum.. :smiley:
Tabiki memnuniyetle, bende çok sevinirim. Zaten buralarda öksüz kaldık :smiley: Hatta keşke imkan olsada geniş katılımlı bir karadeniz buluşması ayarlayabilsek

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR