araç hakkında yorumlarınız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan n_y_c_b Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,606

n_y_c_b

Kamp I
Yer
ankara
merhaba. . . aranızda daha çok yeniyim tabi kabul ederseniz . . . açılışı sizden tavsiye alarak yapıyım dedim. . .
uzun süredir siteyi takipteyim nerdeyse bütün markalara baktım ama toyotada karar kıldım. . .
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-toyota-land-cruiser-30461896/detay
şu araç nasıldır acaba tanıyan bilen var mıdır ? şimdiden teşekkürler. . .

Etiketler
Ynt: araç hakkında yorumlarınız

BJ serisi sanırım. Toyota'nın efsanevi 1 milyon km yapan 6 silindir düz dizel motoruna sahipse fena değil.

n_y_c_b' Alıntı:
merhaba. . . aranızda daha çok yeniyim tabi kabul ederseniz . . . açılışı sizden tavsiye alarak yapıyım dedim. . .
uzun süredir siteyi takipteyim nerdeyse bütün markalara baktım ama toyotada karar kıldım. . .
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-toyota-land-cruiser-30461896/detay
şu araç nasıldır acaba tanıyan bilen var mıdır ? şimdiden teşekkürler. . .

sağlam araç,sağlam kasa.
motora iyi baktırın motor isterse 3-5 binlik gider. ;)

çağlar' Alıntı:
sağlam araç,sağlam kasa.
motora iyi baktırın motor isterse 3-5 binlik gider. ;)

ewet bu yaşına kadar bu kadar diri olduğuna göre gerçekten sağlam kasa. . . işçilik sorun değilde motorda parçalar beni korkutuyo bulunur mu ? fiyatları nasıldır ? falan . . .
bilgi için teşekkürler bu arada

Modeline göre, modelinden ziyade kilometresine göre fiyatı biraz fazla değil mi ? 633.000 km :eek: Araç hakkında fazla bir bilgi de verilmemiş, ancak kasa güzel duruyor.

moonwalker_arc' Alıntı:
Modeline göre, modelinden ziyade kilometresine göre fiyatı biraz fazla değil mi ? 633.000 km :eek: Araç hakkında fazla bir bilgi de verilmemiş, ancak kasa güzel duruyor.

haklısınız aslında ama 86 model 2 araç buldum onlarda 30 bin lira cvarı 23 bine vardı güzel bitane oda benzinli :smiley: napıcam bilemedm şu an için bütçe genişletme politikası uygulamalarındayım . . .

birde şu araç var kafamda . . .http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-87-mdl-yeni-motor-4x4-l-cruiser-bj60-30223464/detay
bu konuda danışabilceğm kımse olmadığı için görüşleriniz benim için çok önemli . . .hele ki birde ilk arazi aracım olucak inş. 4 çeker camiasına başlamadan veda etmek istemediğim için yardımınıza ihtiyacım var. . .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,141
Kayıtlı Üye Sayımız
166,865
Kaydolan Son Üyemiz
3kızbabası

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.