Dediklerinize katılıyorum ama ben seyahat esnasında eşim ve bebeğin yatması uzanması.....ya da mola yerlerinde ocakta mama hazırlaması vb durumlar için bunu düşünüyorum. Gerektiğinde camper box tarzı araçtan çıkarabileceğim ekipman yerin araca atv yada motosiklette koyabilmeliyim.
Serkanefe arkadaşımız gibi bir araç bende de var ama benek olduğu için ihtiyaçlara cevap vermiyor.
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam eş,bebek,atv,motorsiklet,siz maşallah baya nüfus fazla sizde.Bu iş öyle ufak arabalarla olacak bir iş değil.En azından transit 350 s gibi bir araç lazım.
Birileri o araçları toptan alır 80 90 bin tl den piyasaya sürer biz de bakarız telekom çıkması 4*4 lere baktığımız gibi.Gidicem bu ülkeden de benzinim yok
Birileri o araçları toptan alır 80 90 bin tl den piyasaya sürer biz de bakarız telekom çıkması 4*4 lere baktığımız gibi.Gidicem bu ülkeden de benzinim yok
Hocam eş,bebek,atv,motorsiklet,siz maşallah baya nüfus fazla sizde.Bu iş öyle ufak arabalarla olacak bir iş değil.En azından transit 350 s gibi bir araç lazım.
Benin ki de benzer bir çalışma olacak sanırım ama aklımda arka tarafa bir camper box çalışması olacak diye düşünüyorum.....yatak pozisyonunda gerekirse öndeki 3 lü koltukta yatırılarak birleşecek.haliyle 3 lü koltukta plan proje dahilinde değişecek.gerektiğinde de arka taraf boş kullanılacak...
Çalışmanız çok güzel
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi