Araç Tavsiyesine İhtiyacım Var.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RuHaDaM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 161
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,636
Ynt: Araç Tavsiyesine İhtiyacım Var.

ben de çok iyi biliyorum levent bey
çok merak ettim bilmediğim ne?
dur bakalım aydınlanırız herhalde

Etiketler

Arkadaşlar Kardeşler sizin araçların V8 ler için söylüyorum yarısını yaktığı kesin benim araç 2001 model 346 kuruş yakıyor şehir içi kullanımda tarih 02-03-2001 202km yol yapmışım 70 liralık mazot aldım siz söylermisiniz 202 km de ne kadar lpg tüketiyorsunuz sizler magnum'u ,hilux'u ,navara'yı biliyorsanız bende discovery ,grand cherokee , gibi araçların tüketimini biliyorum magnumu çok çok zorlasanız arazide 400-420 kuruş yakar hadi 450 olsun bir V8 aracı aynı şekilde kullanın bir liradan haber verir bizde gidiyoruz gezilere bizde tartışıyoruz sürekli bu konuları
Size bişey anlatacam ama gülmeyin
bundan 2 yıl önce komşu bir ilçede uzun şase pajero gördüm araç gümrükten çıkmış 80000 km de lpg yok kız gibi derler ya öyle bişey araca bayıldım 1994 model 2.6 benzinli karbitörlü platinli adam ile takas edecez ben yakıtını sordum yeminler etti İstanbul'dan buraya 100 liraya geldi diye mesafede 350km falan inan dım aldım aracı lpg taktırmak için arada da işe falan gittim 400 liralık benzim harcadım km ye bakıyorum eyvah dedim lpg taktırdım araç lpg de 400 kuruş yakıyordu o zaman aracı aldığım adama gittim bu dedim lpg yi benzinden fazla yakıyor senin hesaba göre birde öğrendim ki adam arabayı bi kamyona yüklemiş 100 liraya öyle getirmiş bizim buraya yoksa 100 liraya gelmesi mümkün mü ?

yeterki gülün kardeşim allah ağlatmasın ne insanlar var hayatta bu adamlar bir aracı satarken içine ekmek koyup alıcıya abi bu araba vallahi ekmek var diyorlarmış öğrenecek çok şey var ama şeytan işi

Hakan Bey Merhaba;

Evet bende V8 var, evet arazide zor şartlarda benzin tüketimi 1 TL'yi buluyor.
Ancak; Magnum ile V8'in arazi performansı aynı olmadığı için...
Yakıtlarınında aynı olması beklenemez...

Hep yakıt konuşuldu birazda vergiden bahsedebilirmisiniz?Disco nun 3000 tl gibi bi fiyat duymuştum amaDD

O muhakkak ama biz veya araç almak için tavsiye isteyen arkadaş sizler gibi off-road yapmayacak ki V8 ona gelmez benim araç bana yetiyor arazide olsun asfaltta olsun V8 bir araca günlük binilmez onu demek istiyorum yukardaki mesajların birinde arkadaş demiş benzin 4 lirayı geçti diye mazotlu araca bile kimse mazot koymuyor yağ yakıyor millet

Vergi konusu kasko değerinden falan bi şekilde hallediliyor yanılmıyorsam

Bende zaten sizinle aynı görüşte olduğumu daha siz foruma yazmadan yazmıştım.
Off Road yapmıyacaksanız V8 almayın diye...

Ancak gezilerde görüyoruz diyince. O zaman iş değişti dedim
Yoksa size katılıyorum. Off Road yapılmayacaksa, V8'e hiç gerek yok...

Yahu, kamyonet ile Arazi aracını mı karşılaştırıyorsunuz ?? )))))
Land Rover'ı başlık dışı tutalım lütfen.
Ayrıca L200 ün de sıkıştırınca 36+ kuruş yaktığını ben biliyorum.
Kaldı ki, trafikte bile ivmelenmesi yeterli düzeyde olmayan bir araç ile, arazide 190 beygiri 8 silindiri sapına kadar araziye yansıtan adeta tuttuğunu koparan bir arazi aracıyla mukayese ediyorsunuz...
Sonra Land Rover'cılar fanatik oluyor )

20 bine bulunur mu Duster???

Eğer bulunursa, bence o en güzeli hem de dizel...

AAAh V8 AAAHH hep içerlerde bi yerde duruyor deşmeyiiin
Ben Grand Cherokeyi çok almak istemiştim 96-97 model falan ama Bolu'da bir sanayici arkadaş sürekli kullanımda adamı sirkeler dedi korktum Magnum aldım pişman değilim

Bolu'luysa tanırız arkadaşı?

Çağrı bey sizde Bolu daymışsınız gelmiyormusunuz Mengen'e doğru hiç olmazsa bir çayımı içersiniz tanışmış oluruz en azından

iyi tanırsınız muhakkak aranızdan biri