Ynt: Araç Tavsiyesine İhtiyacım Var.
Arkadaşlar Kardeşler sizin araçların V8 ler için söylüyorum yarısını yaktığı kesin benim araç 2001 model 346 kuruş yakıyor şehir içi kullanımda tarih 02-03-2001 202km yol yapmışım 70 liralık mazot aldım siz söylermisiniz 202 km de ne kadar lpg tüketiyorsunuz sizler magnum'u ,hilux'u ,navara'yı biliyorsanız bende discovery ,grand cherokee , gibi araçların tüketimini biliyorum magnumu çok çok zorlasanız arazide 400-420 kuruş yakar hadi 450 olsun bir V8 aracı aynı şekilde kullanın bir liradan haber verir bizde gidiyoruz gezilere bizde tartışıyoruz sürekli bu konuları
Size bişey anlatacam ama gülmeyin
bundan 2 yıl önce komşu bir ilçede uzun şase pajero gördüm araç gümrükten çıkmış 80000 km de lpg yok kız gibi derler ya öyle bişey araca bayıldım 1994 model 2.6 benzinli karbitörlü platinli adam ile takas edecez ben yakıtını sordum yeminler etti İstanbul'dan buraya 100 liraya geldi diye mesafede 350km falan inan dım aldım aracı lpg taktırmak için arada da işe falan gittim 400 liralık benzim harcadım km ye bakıyorum eyvah dedim lpg taktırdım araç lpg de 400 kuruş yakıyordu o zaman aracı aldığım adama gittim bu dedim lpg yi benzinden fazla yakıyor senin hesaba göre birde öğrendim ki adam arabayı bi kamyona yüklemiş 100 liraya öyle getirmiş bizim buraya yoksa 100 liraya gelmesi mümkün mü ?