Heytem Bey, şimdi baktım, gördüm, sağolun, yorum bile almış ürün, çok teşekkürler .
Bu ARB araç üstü çadırı imalatçısı tarafından, aynı malzemeler ve işçilik kullanılarak yaptırıldı, tavsiye ederim.
Ynt: Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya...
merhabalar 2009 yılnda 4 aracla karadeniz turuna cıktık antalya dan afyon ankara kastamonu sinop artık oradan sahil yolundan artvine kadar yayları yani gezile bilecek yerleri gezdik ama uzun gölde kalacak yer bulamadık ayderde cok pahalıydı oralarda 2 .3 gün kalmak cok süper olacaktı ama imkanlardan dolayı olmadı arac üstü böyle bir imkanım olsaydı bak sen keyfimize tabi cok şiddetli yağmur olmassa ben tuttum hacı enkısa zamanda bir tane yaptıracağım normal cadırım var her sene fethiye tarafına kurarım koclarımda kamp hayatını cok seviyorlar ahmet ustayı arayacağım ....tşk lerrr
Konuyu baştan beri takip ettim iyi bir çadır almak istiyorum 2900 den aşşağı yok çin de bazı firmalar var 1000 tl var e diyorsunuz ustalar alayimmi ...
ihsane' Alıntı:
Konuyu baştan beri takip ettim iyi bir çadır almak istiyorum 2900 den aşşağı yok çin de bazı firmalar var 1000 tl var e diyorsunuz ustalar alayimmi ...
merhaba
daha önce verildimi bilemiyorum. Belki gözümden kaçmıştır ama yinede vermekte fayda var bir inceleyin isterseniz.
http://www.tunccadir.com.tr/arac.html