Araç Üzeri Çadır Modelim (Antalya)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AHMET07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,222

AHMET07

senle çıkarım her yola TOYOTA 05323266617
Yer
ANTALYA
araç üzeri çadır modeli.
bu modelimiz 125x210.cm dir su geçirmez manzeme kullanılmıştır ön girişte sineklik yanlarda havalandırma vesineklik. ön bölümdegiriş kısmında ayakkabı koyma yerleri.merdiven açma kapama üzerine çıkma alttan destek sağlamaktadır. bunailaveten.iç minderleri fermuarlı dışkılıfı yıkanabilir.kapalı halinde dış kılıf dahildir .

not istenilen ölçülerde yapılabilmektedir.. renk seçeneğimiz vardır ancak.buna uygun istenilen renkte manzeme varsa.

tlfonlarım iş -0242 2213147

gsm-05323266617 antalya..[attachment=2]

100_1997.jpg

100_2012.jpg

100_2013.jpg

100_2000.jpg

100_2002.jpg

Etiketler

Ynt: araç üzeri ÇADIR modelim..antalya

Ahmet ağabey,

Eline sağlık siparişlere başladıysan arabayı getireyim.

Arkadaşlar Çadırı cumartesi inceledimmükemmel olmuş içinde rahatlıkla tur atılabilinir. :eek:

Herkese selam.

ahmet bey gerçekten güzel olmuş, ölçülere göre muhakkak fiatı farklıdır. fakat yaklaşaık bir fiat veremezmisiniz.

Vaay Gökhanımda buradaymış ;D

Toyota muhabbet köşesine yazmıştım ama aradığım cevaplar buradaymış , Ahmet bey harika bir iş çıkartmışsınız. Sipariş listesine bende en kısa zamanda girmek istiyorum. ;D

discovery-V8' Alıntı:
Vaay Gökhanımda buradaymış ;D

Toyota muhabbet köşesine yazmıştım ama aradığım cevaplar buradaymış , Ahmet bey harika bir iş çıkartmışsınız. Sipariş listesine bende en kısa zamanda girmek istiyorum. ;D

yavuz bey çok teşekkür ederim tabiki yavuz bey enkısa zamanda hallederim..

AHMET07' Alıntı:
yavuz bey çok teşekkür ederim tabiki yavuz bey enkısa zamanda hallederim..

bacanak Yavuz buraya gelmeden çölde kum tabesi yok ona... bilgin olsun ;D

Ahmet usta muhabbette de yazmistim ama burayada yazayim.
Acik halide cok guzel ama ben en cok kapali halini sevdim. Cok zarif olmus sanki aracin uzerinde yok gibi birsey.
Eline saglik :D

Ynt: Araç Üzeri Çadır Modelim (Antalya)

yavuz bet kum tepesi muhabbetini bilmiyorum isterseniz sayısız kumtepesi var buralarda ;Dhemen bi hazırlık yapim..

Ben sipariş verdim arkadaşlar,bence bu fırsatı kaçırmayın,dünyada herkez bu çadırları kullanıyor artık ;)

Arkadaşlar çadırım geldi,monte ettim,tam benim istediğim gibi.Tekrar eline sağlık Ahmet usta. ;)

tavan cadırı 001.jpg

tavan cadırı 002.jpg

tavan cadırı 003.jpg

tavan cadırı 004.jpg

tavan cadırı 005.jpg

Fotoğraflar için kusura bakmayın,2 gündür yağmur yağıyor,hafiflediğinde çekebildim.Ama Toyota gezisinde detaylı fotoğraflar çekeceğim. ;D

Ahmet bey açılır tavan işimiz olmazsa bizde araç üstü çadır yapacaz artık selanlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR