arac yani tente ariyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kakyol Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,361

Etiketler
Ynt: arac yani tente ariyorum

kakyol' Alıntı:
merhaba vx100 icin arac yani tente ariyorum bilen duayn goren haber etsin lutfen
Hesaplı birşey olsun istiyorsanız decatlon markette 59 tl ye 3mt.x3mt. çadır uzatma tenteleri satılıyor. katlanır baton ayaklarıda beraber. gayet kullanışlı bence.

evet antalya dayim belki online yada bir arkadas araciligi ile alisveris yapabilirim once ürünü bir goreyim de cok tesekkur ederim tekrar ilginize ;)

kakyol' Alıntı:
merhaba vx100 icin arac yani tente ariyorum bilen duayn goren haber etsin lutfen

Koctas ta 49tl fiyatli 3x2 metre tente de mevcut?

IMG_20120501_131929.jpg

tekrar merhaba bu decathlon da satilan tente nin kurulum ve toplanma suresi ne kadardir ve ugrastiriyormu acaba ?

Decathlon'dan aldığınız tente ile ilgili iki sorum var mümkünse...

1. Çadır üzerine yağmur veya karlı havada kurulsa iti koruma sağlıyor mu?
2 Kamp masa ve sandalye üzerine konabilecek kadar yüksek mi? Başka bir deyişle altında çok da sıkışmadan yemek yemek vb. mümkün mü?

Teşekkürler,

FERO' Alıntı:
Decathlon'dan aldığınız tente ile ilgili iki sorum var mümkünse...

1. Çadır üzerine yağmur veya karlı havada kurulsa iti koruma sağlıyor mu?
2 Kamp masa ve sandalye üzerine konabilecek kadar yüksek mi? Başka bir deyişle altında çok da sıkışmadan yemek yemek vb. mümkün mü?

Teşekkürler,
Şiddetli yağmurda ve karda denemedim henüz.ama normal yağmur şartlarında orta kalite bir çadır kadar su geçirmez. ama çadır üzerine konulursa çadırı kesinlikle korur.yükseklik konusuna gelince. ben 4 kazıkla değil sadece defender ımın port bagajına 2 ayakla bağlayarak gölgelik olarak kullandım. yaklaşık 180 cm ayakları var. ilave batonlar satılıyor decathlon da onlar ile biraz daha yükseltilebilir.bence yer tutmaması ve hafif olması yeterli. detaylı bilgiler için. http://www.decathlon.com.tr/TR/tarp-haki-181365389/#INFO-DETAIL bilgi alabilirsiniz. teknik bilgiler
  • Ağırlık ve yer kaplama - 40 litre kapasiteli bir sırt çantasında kolayca taşınabilir -- 2,5 kgdır, direkler olmadan 1 kg. Çanta boyutları 39x11cm. neredeyse şemsiye kadar.
  • Farklı kurulumlar - 2 direkle= şemsiye/geniş güneşlik-- 2 batonla= neredeyse bir çadır (1kg)-- 1 direk ve 1 ufak çadır: pratik ve basit bir oturma alanı-- 4 batonla= 2-4 kişilik şemsiye/yağmurluk/güneşlik (direksiz 1 kg)
  • Koruma - Rüzgar, yağmur ve güneşten korur--su geçirmeyen PU kaplamalı polyester tente-- ısıyla yapıştırılmış su geçirmeyen dikişler--2 adet 1,80m direk (16mm çap).
saygılar

Düzeltme ....
İlk mesajımda içinde baton ayaklar var yazmışım. kastım resimdeki yürüyüş batonları değil. içinden sadece çadır için olan çubuk ayaklar çıkıyor. yaklaşık 180 cm lik 2 ayak.

Teşekkürler, bir önceki resimde yer alan, benim de almayı düşündüğüm yapı marketlerde satılan brandadan daha kaliteli malzemeden üretilmiş ve pratik gibi duruyor. Alacağım herhalde...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.