aracı ıstop ettiğimde motordan tık tık diye gelen bir ses!!!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tarıkkk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,883

tarıkkk

Kamp I
herkeze merhabalar.arabayı çalıstırıp normal bir şekilde sürüyorum ve durup motoru ıstop ettiğimde aractan inince motor tarafından veyahut ön alt tarafdan ''tık-tık-tık'' diye üst üste 6-7 kez ses geliyor.çözemedim ve bulamadım bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar bilgi paylaşımında bulunabilirler ise memnun olurum tskler.

Etiketler
Ynt: aracı ıstop ettiğimde motordan tık tık diye gelen bir ses!!!!!

Araç soğuduğundan dolayı gelen ses onlar...

aracı ıstop eder etmez ses baslıyor ıstop edip arabadan iniyorum ve sesi duymaya baslıyorum 6-7 kez ard arda yapıyor ve kesiyor sesi ??

tarıkkk' Alıntı:
aracı ıstop eder etmez ses baslıyor ıstop edip arabadan iniyorum ve sesi duymaya baslıyorum 6-7 kez ard arda yapıyor ve kesiyor sesi ??

soguma sesi olduğuna eminim benide korkutmuştu aynı ses.

hala devam ediyormus izin tık tık sesi ıstop ettiğinizde motoru ???

tarıkkk' Alıntı:
hala devam ediyormus izin tık tık sesi ıstop ettiğinizde motoru ???

evet ediyor. soguyup o sesi çıkaracak milyon tane şey var arabada. el frenini tam çekmezseniz oda yavaş yavaş kaçırırken o sesi yapar

elfireninden olup olmadıgını bilemiyorum ona dikkat etmedim ama sesin hemen hemen herseferinde geldiğinden eminim abimin 5.2 sinden aynı ses gelmiyor ıstop ettiğimizde yanlız ben ondan şüphe yapıyorum acaba diye

tarıkkk' Alıntı:
elfireninden olup olmadıgını bilemiyorum ona dikkat etmedim ama sesin hemen hemen herseferinde geldiğinden eminim abimin 5.2 sinden aynı ses gelmiyor ıstop ettiğimizde yanlız ben ondan şüphe yapıyorum acaba diye

Her zj emin olun o kadar farklı ki... birbirinin aynısı 2 zj bulamazsınız. siz bu kadar dert etmeyin

sölediklerinizi göz önünde bulundurcağım :smiley:)) umarım birgün ıstop ettiğimde motoru yada şanzumanı yerde bulmam :smiley:) hehe

tarıkkk' Alıntı:
sölediklerinizi göz önünde bulundurcağım :smiley:)) umarım birgün ıstop ettiğimde motoru yada şanzumanı yerde bulmam :smiley:) hehe

yok yok korkmayın bişeycik olmaz :smiley:

Bende'de oluyor manifot,eksoz yada motor en çok ısıya maruz kalan ve stop edince genleşmeden dolayı oluşan ses,hiçbirşey olmaz. Zaten biraz önce arkadaşımızda gayet güzel açıklamış.

peki :smiley: güveniyorum size umarım kesilir birgün o seste kulagım her indiğimde osesde olmaz

şimdi icim dahada bi rahat etti :smiley:)) sorun yokmuş anlasılan tesekkurler

Durum anlatılmış ve anlaşılmıştır.(tığ tığ tıığ eyi gunlee.)

o ses bizim evdeki kalarifer borularından da geliyor.............. :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR