aracımızda bu sesi istiyorsak

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasin911 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,172

yasin911

Yeni Üye
bu motor sesi bütün cj lerde böylemider değilse ne olması lazım aracda bu sesi vermesi için http://www.youtube.com/watch?v=9Pl262AE8Os

Etiketler

Ynt: aracımızda bu sesi istiyorsak

kaput açılmadan yorum yapmam... aman iş egzozda biter. v8 olsun düz 4 veya 6 silindir olsun...

borla egzoz lu bir zj'de aynı sesi duydum bugün. . . mest oldum valla :smiley:

huseyin43' Alıntı:
kaput açılmadan yorum yapmam... aman iş egzozda biter. v8 olsun düz 4 veya 6 silindir olsun...

Peki düz 4 silindir için ne yapılabilir bu ses için. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

byseyyah' Alıntı:
Aracım toyota hılux 4x4. 2237 cc 4 silindir benzinli bir motora sahip.

öncelikle mümkün maddi yönden ve trafik için bi engel yoksa

egzoz monifoldu değişip her piston için ayrı çıkış verilir ve güzel bi susturucuyla desteklenirse olur. Detaylı bilgi için 0541 438 07 27 no'lu telefondan bilği alabilirsiniz..

huseyin43' Alıntı:
öncelikle mümkün maddi yönden ve trafik için bi engel yoksa

egzoz monifoldu değişip her piston için ayrı çıkış verilir ve güzel bi susturucuyla desteklenirse olur. Detaylı bilgi için 0541 438 07 27 no'lu telefondan bilği alabilirsiniz..

Bilgi için teşekkürler, peki bunun daha basit bir yolu yok mu.

v8 motorun sesini hicbir düz motor veremez v8 in ayrı bi güzelligi vardır motorun hacmi ne kadar büyükse ses de o kadar heybetli oluyor bazı düz motor sahipleri eksozla oynayarak sesi degistirmeye calısıyor ama nafile ben daha hic güzel bi ses duyamadım süper spor motosikletler haric tabi 1 saniyede 10 bin devire cıkınca tabiki seste yırtıcı oluyor

Bu ses V8 aynı ses bende de var ama maliyeti yüksek ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,774
Kaydolan Son Üyemiz
uralkanalizasyon

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR