Araçlar Hakkında Yardım Lütfen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bymuammer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,040

bymuammer

Kamp II
Yer
Elazığ
Merhabalar...

Ben yakın süre içinde nivamı sattım ve şu an araç arıyorum ya 110 defender alacam yada pejero aşağıdaki linkleri bi inceleyip bu araçlar hakkında bilgi verirseniz sevinirim...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-pajero-44-suv-makam-arabasi-olarak-kullanilmis-orijinal-42137640/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-pajero-0-masrafsiz-bir-arac/detay

ilginize şimdiden teşekkürler....

Etiketler

Ynt: Araçlar Hakkında Yardım Lütfen

bu araçlar nedir ne diğildir hiçbir bilgim yok doğrusu. genel bi bilgi verirseniz 110 defenderden artı ve eksileri nedir acaba...

bymuammer' Alıntı:
bu araçlar nedir ne diğildir hiçbir bilgim yok doğrusu. genel bi bilgi verirseniz 110 defenderden artı ve eksileri nedir acaba...

hocam pajero hakkında çok bilgim yok ama pinin olmayan versiyonu off-road açısından daha çok tercih ediliyor, üstadlar yanıt vereceklerdir merak ettiğinizi hususlara...

Defender ile yanyana koymayın Pajeroyu.

İkiside ayrı dünyaların aracı.

86 model olan daha düzgün görünüyor ..

Elazığ daki daha iyi duruyor.yıpranmamış gibi.tabi bular göreceli.yakından bakmak gerek.hakından hayrlısı.

merhaba muammer bey...ben biraz olsun bilgi vereyim bildiğim kadarıyla ;)
arazide pajero gercekten iyi kırılmaz bi aracdır saglam saseye sahip fazla bakımada ihtiyac duymayan sadece yag su bakımıyla uzun yıllar götürecek bi aracdır sonucda japon arabası sasmaz toyotadan sonra sevdiğim bi markadır...
ama off road da veya hafif arazide benim görüsüm 3.0 3.5 benzinli modelleri tercih edilir cogunluk böyle ;)
1.8 motor bence yeterli gelmez bayar ama 2.5 da iyidir fena sayılmaz bence...
tabi bu araclara yakında bi bakıp incelemek lazım ama dediğim gibi 1.8 yeterli gelmeyebilir ;)
bana sorarsanız sahsi görüşüm 3.5 v6 benzinli alırım en son kürsad abi aldı sitede ve cok güzelde donanım yaptı ki dahada yapıyo süper bi makina gercekten kendisi bu camiada duayen en son aldıgı pajeroda inanılmaz gercekten bi bakın bencd onada sorun..
saygılarımla görüşmek üzere
ne olursa olsun ama öncelikle japon olsun ;D

abiler bilgiler için teşekkür ederim peki bu araçların yedek parça sorunu varmıdır. ve işletme maliyetleri yüksekmidir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR