KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Forumda biri vardı 24v vinç getirmişti arkadaşı yurtdışından kendi aracı 12v olduğu için kullanamıyordu, forumu biraz araştırırsanız bulabilirsiniz belki o arkadaşı.
Aracin 24 volt oldugundan eminmisiniz?
Çift aku var diyemi bu kanıya vardiniz?
Benim araçda durum şu çift aku var Araç 12 w sadece marj 24 sizi yanliş yonlendirmiş olmasinlar. Genede kendi araciniz siz daha iyi bilirsiniz. Ama tek akuden cekip 12w kullanabilirsiniz.
Aracin 24 volt oldugundan eminmisiniz?
Çift aku var diyemi bu kanıya vardiniz?
Benim araçda durum şu çift aku var Araç 12 w sadece marj 24 sizi yanliş yonlendirmiş olmasinlar. Genede kendi araciniz siz daha iyi bilirsiniz. Ama tek akuden cekip 12w kullanabilirsiniz.
çift aküden ziyade araç üzerinde torpidoda bulunan çakmaklık ta bile 24 v yazıyor aldığımda da teyp için 12 v düşürücü takılmıştı araca... tek aküden çekmeyi düşündüm fakat bir akü diğerine göre daha fazla güç yiyecektir şarj olana kadar ki evrede iki akü 24 v tamamlayamayacak ve diger 24 v parçalara sıkıntı yaratır mı diye terettüd de kaldım
Forumda biri vardı 24v vinç getirmişti arkadaşı yurtdışından kendi aracı 12v olduğu için kullanamıyordu, forumu biraz araştırırsanız bulabilirsiniz belki o arkadaşı.
land dı sanırım o arkadaşın aracı öle bir arkadaşla denk geldim mesaj attım fakat 4 ay önce ki bir konuşmaydı sanırım ben yeni mesaj attığımdan dolayı bir haber alamadım
araca parça bulunuyor evet fakat hemen yada her an biyerden bulmak mümkün değil. belli başlı isim yapmış parçacılardan temin edilebiliniyor. ben toyota için yapıyorum bu yorumu her aracın markasına göre değişiklik gösterebilir.