G GrandS Ana Kamp Mesajlar 31 Tepkime Puanı 0 8 Şub 2012 #1 Merhaba Dostlar, 3 kapılı arazi taşıtı arıyorum. Suzuki Vitara Manuel vites tercihim klimalı ve hidrolik direksiyonlu olanlardan teşekkürler..
Merhaba Dostlar, 3 kapılı arazi taşıtı arıyorum. Suzuki Vitara Manuel vites tercihim klimalı ve hidrolik direksiyonlu olanlardan teşekkürler..
8 bir çeyrek Suzuki vitara 1.6 -3 kapı 16 valf japon testeresi Mesajlar 1,712 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 8 Şub 2012 #2 Ynt: Aranıyor-3 kapı manuel vitara aranıyor, fiyatı abartılmamış Selam,aradığınız özellikte bir adet var 0533 761 70 19 bayram.
Ynt: Aranıyor-3 kapı manuel vitara aranıyor, fiyatı abartılmamış Selam,aradığınız özellikte bir adet var 0533 761 70 19 bayram.
G GrandS Ana Kamp Mesajlar 31 Tepkime Puanı 0 8 Şub 2012 #3 Ynt: Aranıyor-3 kapı manuel vitara aranıyor, fiyatı abartılmamış 8 bir çeyrek' Alıntı: Selam,aradığınız özellikte bir adet var 0533 761 70 19 bayram. Genişletmek için tıkla ... bayram bey aracınızı gördüm gerçekten çok güzel hazırlamışsınız ama fiyat benim için yüksek. o kadar bütçem yok malesef.
Ynt: Aranıyor-3 kapı manuel vitara aranıyor, fiyatı abartılmamış 8 bir çeyrek' Alıntı: Selam,aradığınız özellikte bir adet var 0533 761 70 19 bayram. Genişletmek için tıkla ... bayram bey aracınızı gördüm gerçekten çok güzel hazırlamışsınız ama fiyat benim için yüksek. o kadar bütçem yok malesef.
8 bir çeyrek Suzuki vitara 1.6 -3 kapı 16 valf japon testeresi Mesajlar 1,712 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 8 Şub 2012 #4 Ynt: Aranıyor-3 kapı manuel vitara aranıyor, fiyatı abartılmamış Hayırlısı olsun.
G GrandS Ana Kamp Mesajlar 31 Tepkime Puanı 0 8 Şub 2012 #5 Ynt: Aranıyor-3 kapı manuel vitara aranıyor, fiyatı abartılmamış 8 bir çeyrek' Alıntı: Hayırlısı olsun. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim. iyi satışlar.
Ynt: Aranıyor-3 kapı manuel vitara aranıyor, fiyatı abartılmamış 8 bir çeyrek' Alıntı: Hayırlısı olsun. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim. iyi satışlar.
G GrandS Ana Kamp Mesajlar 31 Tepkime Puanı 0 8 Şub 2012 #6 Ynt: Aranıyor-3 kapı manuel vitara aranıyor, fiyatı abartılmamış GrandS' Alıntı: teşekkür ederim. iyi satışlar. Genişletmek için tıkla ... herkes 5 kapı arar bende 3 kapı istiyorum, herkes mersin e ben tersine Sahibinden de fiyatlar uçmuş, geçen sene 10.000 TL lik araç bu sene 15.000 yazmış, şarap gibi maşallah, yıllandıkça fiyatı artıyor. neyse arayışa devam umarım buradan bir araç bulabilirim.
Ynt: Aranıyor-3 kapı manuel vitara aranıyor, fiyatı abartılmamış GrandS' Alıntı: teşekkür ederim. iyi satışlar. Genişletmek için tıkla ... herkes 5 kapı arar bende 3 kapı istiyorum, herkes mersin e ben tersine Sahibinden de fiyatlar uçmuş, geçen sene 10.000 TL lik araç bu sene 15.000 yazmış, şarap gibi maşallah, yıllandıkça fiyatı artıyor. neyse arayışa devam umarım buradan bir araç bulabilirim.
__ C J 7 __ Zirve Mesajlar 1,456 Tepkime Puanı 2 Yer İstanbul + Trakya 8 Şub 2012 #7 Ynt: Aranıyor-3 kapı manuel vitara aranıyor, fiyatı abartılmamış şaraptan ziyade satıcıların abartması desek daha doğru olur ;D
Ynt: Aranıyor-3 kapı manuel vitara aranıyor, fiyatı abartılmamış şaraptan ziyade satıcıların abartması desek daha doğru olur ;D
n_y_c_b Kamp I Mesajlar 167 Tepkime Puanı 0 Yaş 35 Yer ankara 8 Şub 2012 #8 Ynt: Aranıyor-3 kapı manuel vitara aranıyor, fiyatı abartılmamış GrandS' Alıntı: herkes 5 kapı arar bende 3 kapı istiyorum, herkes mersin e ben tersine Sahibinden de fiyatlar uçmuş, geçen sene 10.000 TL lik araç bu sene 15.000 yazmış, şarap gibi maşallah, yıllandıkça fiyatı artıyor. neyse arayışa devam umarım buradan bir araç bulabilirim. Genişletmek için tıkla ... şarap şarap olsa o para eder abicim ! ama adamlar köpek öldürene istiyor o paraları ! insanı salak yerine koyuyorlar resmen. . .
Ynt: Aranıyor-3 kapı manuel vitara aranıyor, fiyatı abartılmamış GrandS' Alıntı: herkes 5 kapı arar bende 3 kapı istiyorum, herkes mersin e ben tersine Sahibinden de fiyatlar uçmuş, geçen sene 10.000 TL lik araç bu sene 15.000 yazmış, şarap gibi maşallah, yıllandıkça fiyatı artıyor. neyse arayışa devam umarım buradan bir araç bulabilirim. Genişletmek için tıkla ... şarap şarap olsa o para eder abicim ! ama adamlar köpek öldürene istiyor o paraları ! insanı salak yerine koyuyorlar resmen. . .
sehzata Kamp III Mesajlar 754 Tepkime Puanı 5 9 Şub 2012 #9 Ynt: Aranıyor-3 kapı manuel vitara aranıyor, fiyatı abartılmamış n_y_c_b' Alıntı: şarap şarap olsa o para eder abicim ! ama adamlar köpek öldürene istiyor o paraları ! insanı salak yerine koyuyorlar resmen. . . Genişletmek için tıkla ... istedikleeri fiyati yazsinlar, en fazla 2-3 tanesi satar, gerisi beklemeye baslar. eminim ki satamazlar. isin acigi 90 model 3 kapi vitaraya kim 15-16 vermis ki?
Ynt: Aranıyor-3 kapı manuel vitara aranıyor, fiyatı abartılmamış n_y_c_b' Alıntı: şarap şarap olsa o para eder abicim ! ama adamlar köpek öldürene istiyor o paraları ! insanı salak yerine koyuyorlar resmen. . . Genişletmek için tıkla ... istedikleeri fiyati yazsinlar, en fazla 2-3 tanesi satar, gerisi beklemeye baslar. eminim ki satamazlar. isin acigi 90 model 3 kapi vitaraya kim 15-16 vermis ki?