ARANIYOR DEFENDER-TOYOTA HİLÜX TAKASLI 4X4 DODGE İLE

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan -XXXXX- Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,073

-XXXXX-

Kamp II
Yer
KIRKLARELİ
6 aydır üzerinde çalıştığım ve tamamen yenilenen aracımı verip defender yada toyota hilüx almak istiyorum. tercihen dizel ve mekanik aksamında yapılacaklar olabilir fakat kaporta aksamı düzgün araçlardan istiyorum. üzerine 3-8bin tl arasında fark verebilirim. benim aracımın elektrik tesisatı yenilendi akü dahil lpg sistemi çift kesicili hale gelecek şekilde revize edildi fren ler 4 balata 2 kampana 2 fren merkezi değişerek yenilendi motoru sorunsuz janzumanı indi balatasına kadar bakım gördü ben 9800 tl ye satmaya karar verdim. satışa niye çıktı projemiz gerçekleşti artık haftasonları edirneye gidip geleceğiz bu araçla uzun yolda yakıt tüketimi sorun olacak. dizel 4x4 araçlarla değişim düşünüyorum aracımı tekte satabilirim. üzerinde sepeti var çadır kurulabilecek ebatta 15 saniyede kurulabilen çadırımda var 220 tl ye isterseniz onuda verebilirim. telefonum 0 532 325 45 20 gazetede muhabirim genelde hep açıktır 10 dan sonra aramazsanız sevinirim. defender hususi ruhsatlı olmasını tercih ederim

Etiketler
Ynt: ARANIYOR DEFENDER-TOYOTA HİLÜX TAKASLI 4X4 DODGE İLE

yeni muayene oldu tek seferde geçti nakit olarakta satılabilir