Sevgiler gezenbilir sakinleri öncelikle kendimi tanıtayım Enes ismim Anadolu Üniversitesi Sinema-Tv 2.sınıf öğrencisiyim.Uzun zamandır çeşitli şekillerde geziyorum ülkemizi ve dünyayı (otostop,trekking vb.).Amatörüm hiçbir zaman profesyonel olamayacağımız bu dünya da hepimiz amatör değil miyiz
Aslında tek başıma gitmeyi planladığım bu yolda bir kaç parkurda ciddi problemler olabileceğini öğrendim eğer gelmek isteyen olursa 7si yada 8inde Hisarçandır'dan start vererek sakin ve sabırlı bir şekilde Fethiye'ye ilerleyeceğim.Ve umarım bir emergency durumu olmadıkça Fethiye'ye varmaktan alıkoyabilecek bir şey yok...Tek ihtiyacım ikinci bir kişi...Deneyimli olmasını istiyorum yolda su koyuvermedikçe problem olmayacak.Yazın yürüme,çok zor oluyor sıcakta vs gibi tavsiyeler duymaktan gerçekten sıkıldım lütfen beniz mazur görün yapıcı tavsiyeleriniz daha makbule geçer sevgili doğa dostları...sevgiler saygılar.Ulaşmak isteyen olursa +90 507 413 58 68 Not : Keşke birisi tam su kaynaklarının olduğu harita gibi bir adres verse çok mesut olurum ara ara gereksi o kadar yazı okuyorum ki bir Allah'ın kulu da nokta nokta su kaynaklarını anlatmamış