Aranıyor - Likya Yoluna Arkadaş (7 - 8 Temmuz 2012 )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ED03 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,522

ED03

Yeni Üye
Sevgiler gezenbilir sakinleri öncelikle kendimi tanıtayım Enes ismim Anadolu Üniversitesi Sinema-Tv 2.sınıf öğrencisiyim.Uzun zamandır çeşitli şekillerde geziyorum ülkemizi ve dünyayı (otostop,trekking vb.).Amatörüm hiçbir zaman profesyonel olamayacağımız bu dünya da hepimiz amatör değil miyiz :smiley: Aslında tek başıma gitmeyi planladığım bu yolda bir kaç parkurda ciddi problemler olabileceğini öğrendim eğer gelmek isteyen olursa 7si yada 8inde Hisarçandır'dan start vererek sakin ve sabırlı bir şekilde Fethiye'ye ilerleyeceğim.Ve umarım bir emergency durumu olmadıkça Fethiye'ye varmaktan alıkoyabilecek bir şey yok...Tek ihtiyacım ikinci bir kişi...Deneyimli olmasını istiyorum yolda su koyuvermedikçe problem olmayacak.Yazın yürüme,çok zor oluyor sıcakta vs gibi tavsiyeler duymaktan gerçekten sıkıldım lütfen beniz mazur görün yapıcı tavsiyeleriniz daha makbule geçer sevgili doğa dostları...sevgiler saygılar.Ulaşmak isteyen olursa +90 507 413 58 68 Not : Keşke birisi tam su kaynaklarının olduğu harita gibi bir adres verse çok mesut olurum ara ara gereksi o kadar yazı okuyorum ki bir Allah'ın kulu da nokta nokta su kaynaklarını anlatmamış :(

Etiketler
Ynt: Aranıyor - Likya Yoluna Arkadaş (7 - 8 Temmuz 2012 )

Parkur üzerinde bir çok kişi ile karşılaşacağınızı düşünüyorum.

Şimdiden başarılar.

Konunuzu gezi planlarımız bölümüne taşıyorum.

Teşekkür ederim :smiley: Kusura bakmayın siteye yeni üye olduğum için nereye açacağımı bilemedim başlığı sevgiler saygılar :smiley:

Teşekkür ederim..Ayrıca eklemek istediğim bir sorum olacak; sitede android işletim sistemli telefonlarda dağ rotalarının nasıl update edileceğiyle ilgili bir metin bulamadım likya yolu için kullanacağım ama hep normal yol haritalarıyla ilgili metinler buldum inanılmaz bilgi karışıklığı mevcut okumaktan yoruldum tükendim yardım edebilen olursa çok sevinirim.

Sayfada en üst satırlarda ARA butonuna cümleyi yazarak aramayı denedin mi.?

Konuların çeşit çeşit olması sebebi ile direkt bölümlerde bulmak gerçekten zor.

Yine bulamazsan konu içinde bilgili arkadaşlara özel mesaj at diyeceğim ama 20 mesaj sınırını geçmeden özel mesaj atamazsın.
:smiley:

20 mesaj sınırıı geçmeye bak bence.

Denedim :p Malesef bi yer var ordada epey yine altüst olmuş bir biçimde bakalım olmadı gpssiz halledeceğiz bu işi :smiley: Mesaj atabilsem bir kişi buldum biraz bilgili ama malesef işte onca zamandır üye olmamanın dezavantajları :smiley: Sevgiler

Merhaba Enes..amatör oldugunu söylüyorsun ve tavsiye almaktan sıkıldıgını da ekliyorsun..öncelikle sunu söyleyeyim..ben likya yolunun fethiye-kaş arasını tek başıma mayıs 20 de yola cıkarak..6,5 günde yürüdüm....yol boyunca su kaynakları-kalınacak noktalar konusunda notlar aldım..kritik noktalarda ve hata yapılması muhtemel yerlerde benden sonra yürüyecekler için videolar cektim yol boyu..istersen deneyimlerimi yazdıgım likya güncemi mail olarak paylaşabilirim...videolaraımda bir kaç gün sonra sosyal paylaşım sitelerinde olacak..benim yaptıgım hataları yapmamış olursunuz...ama değinmeden edemeyecegim..bu ay gercekten bu yolu yürümek güçtür..imkansız degil elbette ama tepende ki günesi hadi boşver dereler ve su kaynakları kuruyor sıcaktan..eger güncemi okumak parkurlar hakkında detaylı bilgi istersen mail adresim mtntzn@gmail.com saygılarımla

Ekim ayında kaş-adrasan-antalya parkurunu yürümeyi planlıyorum..o döneme kadar zaman zaman site üzerinde iletişim kurmaya devam edersek sanırım bir kaç kişi oluruz trekking için..

Sizden notları istemiştim mail aracılığıyla zaten :smiley: Zor olmadan olmuyor bazı şeyler umarım daha sonra birlikte adımlarız torosları...Zaten şu an Antalya merkezdeyim birazdan Hisarçandır'a geçiyorum başlıyor yolculuk esen kalın her şey için sonsuz şükranlar :smiley:

Notalri ben de alabilir miyim. Ay sonuna bir yuruyus dusunuyorum. konu ile size bir mail atiyorum hemen.

Dostum, selamlar açtığın konuyu görmeden ben de buna benzer bir konu açtım. Sanrım ben de 4-5 temmuz arası senin yaptığına benzer bir şeyler yapmayı planlıyorum.

Ağustos demek istemiştim lakin yanlış yazmışım. Peki sizin planlar yerine geldi mi ? Bu sıcakta yürümek konusunda hiç iyi tepkiler almıyorum. Ama umrumda da değil. :smiley:

Merhaba Treycilker..evet oldukça kararlısınız ama mevsimsel anlamdan en dezavantajlı ay olduğu fikrine bende katılanlardanım..azimli olduğunuz sürece de başaracağınıza eminim..görüşüm şu ki , bu kararlılıkta olduğunuz sürece başarılı olacağınız inanıyorum..ama bu yürüyüşten alacağınız keyif-zevk-doyum hava şartlarından dolayı biraz düşecektir..kısacası yürüyüşün kalitesi düşecektir..Bir de hangi etapları yürümeyi düşünüyorsunuz bilmiyorum tabi..ovacık-kaş arasını tecrübe etmiş biri olarak tecrübelerimi tuttuğum parkur bilgilerini paylaşmak konusunda yardımcı olmak isterim isteğiniz olursa..Ekim ayında Kaş -adrasan arasının yürüyüş planlarını yapıyprum..ertelerseniz yada ekimde tekrar yürürseniz organize olmaktan mutluluk duyarım..Şimdifen başarılar dilerim saygılarımla..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR