Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ersun Bey çok teşekkürler...evet bir anda sayı yükselmeye başladı.zaten ben ve yeni katılan arkadaşlarla birlikte toplam kaç VX 80 olduk bilmiyorum ama hepimiz yan yana geldiğimiz gün olay bitmiştir..yarından itibaren acil mekanik tedavileri ve sonra yaz boyunca zaman ve nakit elverdiğince modifikasyona devam edeceğim..Koyduğum hedef Kasım sonu herşeyi ile bitirmek...Kısmet diyelim...
İlker kardeşim hayırlı olsun Toyotan. Klas bir 4 çeker almışsın. Şimdi hem Rubicon'u tırmala hemde bunu.. İş çıktı sana. Mog'u sattığına herhalde en çok eşiniz sevinmiştir.
Uğur abi teşekkürler...Valla eşim gürültü makinası gitti diye sevinmiştir herhalde bundaki konforu da hiçbirinde bulamaz bu arada bizim Halatçıbaşı İbraam (iceman) le konuşurken dedimki ,artık yorulduğunda daha rahat edeceksin yan koltukta.
sağolsun İbrahim az kahrımızı çekmedi Mog'da.Yine co-pilotum olmayı kabul ederse ona super bir co-pilot paneli hazırlayacığım
İbrahim duy sesimi