Aranıza Yeni Bir VX 80 Katıldı..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moger Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 61
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,733
Ynt: Aranıza Yeni Bir VX 80 Katıldı..

İlker bey hayırlı uğurlu olsun, bunun fabrika ayarları bile yeterde artar, şüpheniz olmasın .

Selamlar

Etiketler

Nadir abi çok teşekkür ederim.Artık senin Unimogla, Acmat ın arkasında Toyota ile tırmalayacağız :smiley:

sahibinden com a her girdiğimde bakamadan edemediğim bi araçtı. çok güzel bi seçim yapmışsınız güle güle kullanın darısı bizim başımıza.

scrambler' Alıntı:
sahibinden com a her girdiğimde bakamadan edemediğim bi araçtı. çok güzel bi seçim yapmışsınız güle güle kullanın darısı bizim başımıza.

(Benim de öyle), nazarlık takmak farz oldu demek ki. Kazasız belasız kullanın. Allah düz bastırsın.

scrambler' Alıntı:

ergunucyasar' Alıntı:
(Benim de öyle), nazarlık takmak farz oldu demek ki. Kazasız belasız kullanın. Allah düz bastırsın.

yaw ben bilgisayardan bakmakla kalmayıp yanına kadar da gitmiştim,
gerçekten sevindim bizden bir arkadaşın aldığına,
tekrar güle güle kullanın,

selamlar.

Arkadaşlar hepinizin iyi dilekleri için teşekkürler...daha iyisi hepinizin başına.....

İlker bey tekrar hayırlı olsun.
Aracın ilanı hala sahibinden.com da duruyor.

http://www.sahibinden.com/super_temiz_full_full-69WQQaXQQ14036549WQQpXQQdisplayitem

Aracı satan kişi parayı saymaktan ilanı silmeyi akıl edemiyor herhalde :smiley: gelen telefonlardan da insan biraz şüphelenir dimi bunlar beni niye arıyor diye....yoksa bir daha satıp duble mi yapmak istiyor ? düşüncesi nedir bilmiyorum ki :smiley:

Ben eşşeği sağlam kazığa bağlarım,kazık kırılırsa diye üzerine balyozda indiririm :smiley: satış bende..ruhsat bende .henüz ruhsatı üzerime yapmadım çünkü zaten TUV e yeni girmiş bir araç.Lpg taktırınca bir daha TUV e girecek.iki kez masraf ödemeyeyim diye Lpg sonrası ruhsatı üzerime yapacağım. Kazara başka biri almaya niyetlenir mi :smiley: bilemem........

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın sonunda bu araçlar sevenlerinin ve hastalarının eline geçiyor yaaaaa çok sevindirici ve keyifli eğer şimdi bir toyota buluşması yapılırsa sayı rekor kırar bence.

Satışı bir (1) ay içersinde üzerinize geçirmeniz gerekiyor bildiğim kadarıyla. Aksi taktirde mahkeme masraflarıda ilave geliyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR