Aranıza ZJ ile Katıldım...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan osenoglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,382
Ynt: Aranıza ZJ ile Katıldım...

[attachment=1]

Resim 055.jpg

Etiketler

ben kuzenler oto camı tavsiye edeceğim maslakda fevzi arkadaşımız her konuda yardımcı olur s anırım cünki kendiside amerikancı olup zj laredo kullanıyo telefonumdaki tüm numaralar silindiğinden numarasını veremiyorum ama googelden bakarsanız bulursunuz bulamazsanız yarın arayın hatırlatın bana bulup vereyim size

ünal usta teşekkür ederim ön camı cumartesi günü değiştirmeyi düşünüyorum. bahsettiğiniz ustanın kaskodan işlem yapabiliyormu, birde adresi varsa hafta sonu maslağa gelecem yardımcı olursan sevinirim saygılarımla

[attachment=1][attachment=1]

herkese merhaba, yeni aldığım zj ye yaptığım ilk ekleme köpek taşıma sandığı oldu.önce çeki demiri üzerine bindirilen profil bir taşıma selesi yaptık.bunun üzerinede aliminyum çerçeveli osb kaplama sandığı monte ettik.sandık, taşınabilir durumda.kampçılık ve avcılıkta eşya ve köpek taşımak için çok faydsını gördük yıllardır.sizlerle paylaşmak istedim...

Çeki Topuzu Selesi.jpg

Karameşe' Alıntı:
[attachment=1][attachment=1]

herkese merhaba, yeni aldığım zj ye yaptığım ilk ekleme köpek taşıma sandığı oldu.önce çeki demiri üzerine bindirilen profil bir taşıma selesi yaptık.bunun üzerinede aliminyum çerçeveli osb kaplama sandığı monte ettik.sandık, taşınabilir durumda.kampçılık ve avcılıkta eşya ve köpek taşımak için çok faydsını gördük yıllardır.sizlerle paylaşmak istedim...

Çok pratik ve estetik görünüyor.İyi işçilik. Arka plakanın görünmemesi ve sanırım arka stopların tam görünmemesi tafik kuralları açısından sorun yaratıyor mu acaba ? Sanıyorum ruhsata işletmek de gerekiyor değil mi ?

Bende beğendim fakat arkadaşımın dediği gibi bu yasak bir oluşum..Trafik le her zaman başınız belaya girebilir ..plk stop görüş alanı..vs ..benimde köpeğim var ama yanımda çoğu zaman götüremiyorum.. :( çözüm sadece yanımıza almak....

arkadaşlar endişelerinizde haklısınız, ancak daha önce ben ve ankarada bazı avcılar bu "sele" yi kullandılar.ben daha önce lada niva da kullandım. plaka ve st0p,sinyal lambaları monte ettirdim. halende kullanılıyor.şimdi sıra bunları monte ettirmeye geldi.

kullandığımız çekme römork larda da durum aynı , emniyete gidip işlettirmiyoruz.örneğin balık avına giderken kullandığımız çekme römork ve kayıkta aynı.

bundan ibaret .şu anda arkadaşım çekme römork ve kayıkla balık avına çıkıyor ..Ankara da yıllardır.bir sorun yok.kayıtta istemiyor.benim yaptığım taşıma selesi ankara dan erbaa ya gitti.yıllardır orada kullanılıyor ve aksine bir durum daha söz konusu değil.birde şunu belirteyim; ben ticari bir çizgide olan kişi değilim.avcılıkta bunu yıllardır kullandığımız için bu siteden arkadaşlara yeni bir arayış olabilir diye yazdım,faydalı olacağına inanıyorum.bu uygulama ilk olarak amerika da .... www.cabelas.com isimli sitede görebilirsiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Geri