Ynt: Arazi İçin En Uygun Jeep Modeli ?..
redlinedalgıç' Alıntı:
AYHAN BEY BEN FİKRİNİZE KATILMIYORUM BENDE YENİ BİR ÜYEYİM İLK GİRDİĞİM HAFTA YENİ ALMIŞ OLDUĞUM CJ5 İMİ TANIMAK İÇİN BİR KONU AÇMIŞTIM. BUNU AÇMAMDA Kİ AMAÇ GEYİK MUHABBETİ OLSUN DİYE DEĞİL HEYCANIMDAN KAYNAKLANIYORDU BUNUN NERESİ SAKINCALI ANLAYAMADIM. BU ARKADAŞIMIZDA BİRŞEY MERAK ETMİŞ VE SORMUŞ VE HERKES BİR ŞEYLER YAZMIŞ BU YAZILANLARIN BİLE FAYDASI OLUYOR VE BİZİ AKTİF TUTUYOR. İSTERSENİZ YENİ ESKİ AYRIMI YAPMAYALIM DA DAHA FAZLA İNSANA ULAŞALIM.
Sayın redline dalgıç bey!
Böyle hitap etmek hiç hoşuma gitmiyor ama ismimizi profilimize yazmamışız.
''bey'' kelimesinide sevmem ama abi mi diyeyim? arkadaşım mı diyeyim? kardeşim mi diyeyim? bilemiyorum çünkü yaşınızı yazmamışsınız.
Büyük harfle yazmışsınız. Bilinçlimi yaptınız bilmeden mi yaptınız bilemiyorum ama forum dünyasında büyük harfle yazmak hoş karşılanmayan bir durumdur hatırlatmak isterim.
Burada bir paylaşım içindeyiz. Bu paylaşımın ana kaynağı samimiyettir. Bu samimiyet için öncelikle ad,yaş ve şehir belirtsek daha iyi olmaz mı? Bunları paylaşmaya çekindiğimiz kişilerle nasıl bir paylaşım içinde olabiliriz. Adımızı bile saklama gereği duyduğumuz kişilerden nasıl yardım isteriz?
Ne olursunuz bu konuda biraz hassas olalım..
Herkes istediği konuyu açar. İsterse aynı konuyu bir daha açar. Böyle bir kısıtlama yok neticede. Yeni üyeler cevabını direk muhatabından bizzat kendine almak isteyebilir. Bunu daha kolay bir yol olarak görebilir. Yada daha şık bulabilir.
Kimsede buna itiraz etmez. Ama buna karşıt görüşede saygı duymak gerekir. Aynı konular defalarca açılıyor. Bunu eleştirmekte doğal. Konuyu tekrar tekrar açmakta doğal..
Buna karşı olan eleştirisini yapar, karşıt olmayan cevaplar. Karşıt olmasına rağmende cevaplayan var. Paylaşım güzeldir nasıl olduğununun önemi yoktur.
Her fikre hoşgörü....
Saygılarımla.....