Arazi İçin En Uygun Jeep Modeli ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hakanuzun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,028
Ynt: Arazi İçin En Uygun Jeep Modeli ?..

hakanuzun' Alıntı:
doğrusunu isterseniz arkadaşım lpg uygulamasının aracın gücünü 5bg düşürdüğünü falan söylüyor ama bana çok çok iyimser bir durum geldi diğer arkadaşlar ne derler bu konuda acaba?

Söylemim ustaların verdiği bir veridir hocam. İyimserliği hakkında bir şey demem doğru olmaz. Neticede gözümün önünde aracı bir performans cihazına bağlayıp fabirka verileriyle mukayese eden profosyonel bir teste tabi tutulmadı araç.
Ama şunu diyebilirim ki araçlarımızın motoru çok güçlü olduğundan sürücü olarak hissedebileceğimiz bir güç kaybı olmuyor. He formula 1 pilotları veya işte profosyonel ralliciler vesaire bu farkı hissederler belki. Ama Bizim gibi standart kullanıcıların kesinlikle hissettiği bir güç kaybı olmuyor.
Neticede ben benzindede çok sık kullanıyorum fark göremiyorum. Sitedeki bir çok abimizlede bu konuda yaptığım muhabbetlerde benzeri yorumlar aldım. Aksi bir yorum varsa eğer yazılırsa buraya bende sevinirim...

Etiketler

AYHAN BEY BEN FİKRİNİZE KATILMIYORUM BENDE YENİ BİR ÜYEYİM İLK GİRDİĞİM HAFTA YENİ ALMIŞ OLDUĞUM CJ5 İMİ TANIMAK İÇİN BİR KONU AÇMIŞTIM. BUNU AÇMAMDA Kİ AMAÇ GEYİK MUHABBETİ OLSUN DİYE DEĞİL HEYCANIMDAN KAYNAKLANIYORDU BUNUN NERESİ SAKINCALI ANLAYAMADIM. BU ARKADAŞIMIZDA BİRŞEY MERAK ETMİŞ VE SORMUŞ VE HERKES BİR ŞEYLER YAZMIŞ BU YAZILANLARIN BİLE FAYDASI OLUYOR VE BİZİ AKTİF TUTUYOR. İSTERSENİZ YENİ ESKİ AYRIMI YAPMAYALIM DA DAHA FAZLA İNSANA ULAŞALIM.

yok ondan değil çok kişi konu açıyo ama ep aynı konular okuyup baksalar zaten cevaplar var .. bide bakıyorsunuz bir elin baş parmağını geçmiyecek kadar mesaj atıp bilemedin 10 tane sonra bidaha yoklar benim lafım öyle olanlara yoksa paylaşım güzeldir ::smiley:..hep yazmak değil okumakta lazım okuyup yoksa yazıp tartışalım yoksa bende jeep te yeniyim ama gezen bilirin hemen hemen okumadığım yeri yok ;)

Bu konudaki cevabımı uzun uzun yazdım. Gönder dedim. İnternet koptu. Çok sinirlendim. Şimdi sil baştan yazmam için sakinleşmem lazım.
azzz sonraaa!!!

alpaslanepli' Alıntı:
Bu konudaki cevabımı uzun uzun yazdım. Gönder dedim. İnternet koptu. Çok sinirlendim. Şimdi sil baştan yazmam için sakinleşmem lazım.
azzz sonraaa!!!
............ aman diyorum en başlara dönmesek hiç hayır gelmiyor sayfalar doluyor adımız çıkacak ;D ;D ;D

Tuncay CJ' Alıntı:
sana şöyle söyleyeyim biz offroad cular land rover ile jeep karşılaştırmasını sevmeyiz..jeep ciler landcılara laf atar ;D land cılar jeep cilere...
ve evet xj yani kare kasa cheeroke en idealidir.. ;D

Üzerime vazife değil ama suzuki kullanan bir fahrii jeep'ci olarak diyorum ki 3-4 ay sonra çamur zamını geldiğinde şöyle sadece landcılarla jeepcilerin bir araya geldiği bir gezi ortamı yaratılsa kardeş kardeş gezip , ufaktan hodri meydan durumu olsa... yılın gezisi olur ;)

4 L' Alıntı:
Üzerime vazife değil ama suzuki kullanan bir fahrii jeep'ci olarak diyorum ki 3-4 ay sonra çamur zamını geldiğinde şöyle sadece landcılarla jeepcilerin bir araya geldiği bir gezi ortamı yaratılsa kardeş kardeş gezip , ufaktan hodri meydan durumu olsa... yılın gezisi olur ;)

Eyvah eyvah servisçiler bunu duyarsa ellerini ovuştururlar. Düşünsenize gaza gelen gelene :smiley:
Ertesi gün oto sanayiler landlar ve jeep'lerle dolu....

hepimiz kardeş değilmiyiz biz land cıları sevmiyormuyuz ben yeniyim bilmiyorumda ;D

redlinedalgıç' Alıntı:
AYHAN BEY BEN FİKRİNİZE KATILMIYORUM BENDE YENİ BİR ÜYEYİM İLK GİRDİĞİM HAFTA YENİ ALMIŞ OLDUĞUM CJ5 İMİ TANIMAK İÇİN BİR KONU AÇMIŞTIM. BUNU AÇMAMDA Kİ AMAÇ GEYİK MUHABBETİ OLSUN DİYE DEĞİL HEYCANIMDAN KAYNAKLANIYORDU BUNUN NERESİ SAKINCALI ANLAYAMADIM. BU ARKADAŞIMIZDA BİRŞEY MERAK ETMİŞ VE SORMUŞ VE HERKES BİR ŞEYLER YAZMIŞ BU YAZILANLARIN BİLE FAYDASI OLUYOR VE BİZİ AKTİF TUTUYOR. İSTERSENİZ YENİ ESKİ AYRIMI YAPMAYALIM DA DAHA FAZLA İNSANA ULAŞALIM.

Sayın redline dalgıç bey!
Böyle hitap etmek hiç hoşuma gitmiyor ama ismimizi profilimize yazmamışız.
''bey'' kelimesinide sevmem ama abi mi diyeyim? arkadaşım mı diyeyim? kardeşim mi diyeyim? bilemiyorum çünkü yaşınızı yazmamışsınız.
Büyük harfle yazmışsınız. Bilinçlimi yaptınız bilmeden mi yaptınız bilemiyorum ama forum dünyasında büyük harfle yazmak hoş karşılanmayan bir durumdur hatırlatmak isterim.

Burada bir paylaşım içindeyiz. Bu paylaşımın ana kaynağı samimiyettir. Bu samimiyet için öncelikle ad,yaş ve şehir belirtsek daha iyi olmaz mı? Bunları paylaşmaya çekindiğimiz kişilerle nasıl bir paylaşım içinde olabiliriz. Adımızı bile saklama gereği duyduğumuz kişilerden nasıl yardım isteriz?

Ne olursunuz bu konuda biraz hassas olalım..

Herkes istediği konuyu açar. İsterse aynı konuyu bir daha açar. Böyle bir kısıtlama yok neticede. Yeni üyeler cevabını direk muhatabından bizzat kendine almak isteyebilir. Bunu daha kolay bir yol olarak görebilir. Yada daha şık bulabilir.

Kimsede buna itiraz etmez. Ama buna karşıt görüşede saygı duymak gerekir. Aynı konular defalarca açılıyor. Bunu eleştirmekte doğal. Konuyu tekrar tekrar açmakta doğal..

Buna karşı olan eleştirisini yapar, karşıt olmayan cevaplar. Karşıt olmasına rağmende cevaplayan var. Paylaşım güzeldir nasıl olduğununun önemi yoktur.

Her fikre hoşgörü....

Saygılarımla.....

bu yukarıda yazdıklarınızı görünce ben bir hata yaptıysam sahsım adına kusura bakmayın bilgi ve düzene tecrübeye saygım var herzaman

alpaslanepli' Alıntı:
Eyvah eyvah servisçiler bunu duyarsa ellerini ovuştururlar. Düşünsenize gaza gelen gelene :smiley:
Ertesi gün oto sanayiler landlar ve jeep'lerle dolu....

o halde ben ovuşturuarak başlayayım ! ;D

daha çok fronteranın sedan ve hatcback kardeşlerine, servis veriyoruz ama bu sanki daha kazançlı bir iş

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,815
Kaydolan Son Üyemiz
muzi_ko

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR