KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
suzukı gurubunda rakkam 750 tl urunler yurt dışı ama 1 ay ıçındede yerlı uretım şnorkelimizde olacak suan sadece jlx ureticez rakkamlarda çok ama çok ucuz olucak kısaca artık kımse pimaş su borusundan şnorkel yapmaya uğraşmıycak
İyi günler,
Mesajlarınızın birisinde JLX'ler için koruma parçası çeşitlerinden söz ediliyordu, neler olduğunu ve fiyatlarını sordum ancak yanıt alamadım.
Mümkünse koruma parçaları ve fiyatları hakkında (Resim de olursa iyi olur.) bilgi verebilir misiniz ? Kolay gelsin, selamlar.
İyi günler,
Mesajlarınızın birisinde JLX'ler için koruma parçası çeşitlerinden söz ediliyordu, neler olduğunu ve fiyatlarını sordum ancak yanıt alamadım.
Mümkünse koruma parçaları ve fiyatları hakkında (Resim de olursa iyi olur.) bilgi verebilir misiniz ? Kolay gelsin, selamlar.
merhabalar jlx için kalıplar hazır en kısa zamanda ureticez jlx için ön motor altı şanzoman ve arka defransiyelin koruması olucak rakkamlar sa ekonomik olacak slm
merhabalar jlx için kalıplar hazır en kısa zamanda ureticez jlx için ön motor altı şanzoman ve arka defransiyelin koruması olucak rakkamlar sa ekonomik olacak Selam