rescueteam
VASİYETİMDİR! ölünce beni jipimle dağlara gömün
tum suzukı gurubu şnorkelleri mevcuttur hılux land cruıser pajero şnorkelleri mevcuttur 05374989838 den bilgi alabilirler
merhabalar jlx için kalıplar hazır en kısa zamanda ureticez jlx için ön motor altı şanzoman ve arka defransiyelin koruması olucak rakkamlar sa ekonomik olacak slmMustafad' Alıntı:İyi günler,
Mesajlarınızın birisinde JLX'ler için koruma parçası çeşitlerinden söz ediliyordu, neler olduğunu ve fiyatlarını sordum ancak yanıt alamadım.
Mümkünse koruma parçaları ve fiyatları hakkında (Resim de olursa iyi olur.) bilgi verebilir misiniz ? Kolay gelsin, selamlar.
(Sitenizi iceledim, ancak detay bulamadım.)
rescueteam' Alıntı:merhabalar jlx için kalıplar hazır en kısa zamanda ureticez jlx için ön motor altı şanzoman ve arka defransiyelin koruması olucak rakkamlar sa ekonomik olacak Selam
1 haftaya kadar gelecek olan malzemelerin içinde pajeroya göre olanı var tahminimce galloper e de olurjan' Alıntı:hyundai galloper için snorkel durumu nedir hiç uygulama yaptınızmı bu araca yada elınızde varmı varsa ise fiyatı nedir ?
rescueteam' Alıntı:1 haftaya kadar gelecek olan malzemelerin içinde pajeroya göre olanı var tahminimce galloper e de olur