2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,259
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 142,105
Bugün evceezimde kendime makarna pişiriyorum. Fiyonk şeklinde olan makarnayı pek severim. Evimde kendime bir şeyler pişirmeyi severim. Bu ev beni mutlu ediyor. Burayı seviyorum.

Bu ara Üniversiteliler AVM deki SBARRO'ya iyi ayağımız alıştı. Kendime sebze alıp sebze yemeği pişirmem lazım. Okulla ilgili belirsizlik hallolsun onu da yaparım. Sorun şu ki Ankara MEM istediğim yere atanıp atanmadığımı açıklamadı. Okula kararname gelirse öğrenmiş olacağız. Yok canım öyle iş olur mu? E oluyor işte... Resen atananları açıkladıkları halde isteğine atananları açıklamadılar. İsteğime atanmış da olabilirim, atanmamış da olabilirim... Okula kararname gelince öğreneceğim. Gelmezse okulda devam. Gelirse gecikmeli de olsa bir AYAŞ YOLLARINDAN AŞTIM DA GELDİM türküsü patlatacağım artık.

Ben gerçek ve iyi bir öğretmenim arkadaşlar. Yirmi yılda iyi bir sınıf tozu yutmuşumdur. Yutmaya da devam edeceğim inşallah. Özel hayatımdan ve zevklerimden hiçbir şekilde taviz vermedim. Son derece de iyi bir kampçıyım. Ayrıca ben çok da iyi bir kampçıdostum. Değerimi bilenlere...

Bizim aşağıda bir GÖL MANAVI var arkadaşlar. Sebzesi meyvesi genelde güzel olur ama marketlerden bir tık pahalıdır. Yine de ben sebzemi meyvemi gerektiğinde oradan alırım. Gölbaşı'nda hiç pazara gitmedim. Hep ya market ya Manavdan karşılarım ihtiyacımı...

Son iki yıldır okulumda norm fazlası oldum arkadaşlar. Bu şu demek ki o okulda fazlayım demek arkadaşlar. Buna bağlı olarak beni eninde sonunda ben istemesem bile bir yere gönderecekler. Ben de hiç değilse bari istediğim bir yere gideyim diye tercih yaptım arkadaşlar. Sonucu ancak okula kararname gelince öğreneceğiz... Gelmezse aynı okulda devam...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,071
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
Karalı

SON KONULAR

Geri