Arazi Taşıtlarına Şnorkel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rescueteam Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,847

rescueteam

VASİYETİMDİR! ölünce beni jipimle dağlara gömün
Yer
sakarya
tum suzukı gurubu şnorkelleri mevcuttur hılux land cruıser pajero şnorkelleri mevcuttur 05374989838 den bilgi alabilirler

Etiketler

Ynt: Arazi Taşıtlarına Şnorkel

hyundai galloper 3.0 v6 için uygalamanız varmıdır, yada pajero snorkeli birebir tutarmı pajero alt yapılı olduğu için belki uyar

vede fiyatlarınız nedir isterniz pm den msj atın iyi çalışmalar .

suzukı gurubunda rakkam 750 tl urunler yurt dışı ama 1 ay ıçındede yerlı uretım şnorkelimizde olacak suan sadece jlx ureticez rakkamlarda çok ama çok ucuz olucak kısaca artık kımse pimaş su borusundan şnorkel yapmaya uğraşmıycak

İyi günler,
Mesajlarınızın birisinde JLX'ler için koruma parçası çeşitlerinden söz ediliyordu, neler olduğunu ve fiyatlarını sordum ancak yanıt alamadım.
Mümkünse koruma parçaları ve fiyatları hakkında (Resim de olursa iyi olur.) bilgi verebilir misiniz ? Kolay gelsin, selamlar.

(Sitenizi iceledim, ancak detay bulamadım.)

Mustafad' Alıntı:
İyi günler,
Mesajlarınızın birisinde JLX'ler için koruma parçası çeşitlerinden söz ediliyordu, neler olduğunu ve fiyatlarını sordum ancak yanıt alamadım.
Mümkünse koruma parçaları ve fiyatları hakkında (Resim de olursa iyi olur.) bilgi verebilir misiniz ? Kolay gelsin, selamlar.

(Sitenizi iceledim, ancak detay bulamadım.)
merhabalar jlx için kalıplar hazır en kısa zamanda ureticez jlx için ön motor altı şanzoman ve arka defransiyelin koruması olucak rakkamlar sa ekonomik olacak slm

su an uretim suzukı ağarlıklı ama diger gurub ların şnorkel lerini ithalını yapıyoruz

rescueteam' Alıntı:
merhabalar jlx için kalıplar hazır en kısa zamanda ureticez jlx için ön motor altı şanzoman ve arka defransiyelin koruması olucak rakkamlar sa ekonomik olacak Selam

Yanıt için teşekkürler, sizden haber bekliyoruz. İyi günler.

hyundai galloper için snorkel durumu nedir hiç uygulama yaptınızmı bu araca yada elınızde varmı varsa ise fiyatı nedir ?

jan' Alıntı:
hyundai galloper için snorkel durumu nedir hiç uygulama yaptınızmı bu araca yada elınızde varmı varsa ise fiyatı nedir ?
1 haftaya kadar gelecek olan malzemelerin içinde pajeroya göre olanı var tahminimce galloper e de olur

rescueteam' Alıntı:
1 haftaya kadar gelecek olan malzemelerin içinde pajeroya göre olanı var tahminimce galloper e de olur

teşekkürler gelince tekrar konuşalım kolay gelsın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,071
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
Karalı

SON KONULAR

Geri