Arazideki Komik Anlarımız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VitaEsMorte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 126
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,873
Ynt: Arazideki Komik Anlarımız

aslında hemen yakında şantiyenin iş makinesi vardı ama çağırmadım. Kendimi everest in tepesindeymiş gibi düşünüp, çözüm aradım hep. Her zaman yakınlarda bizi kurtarabilecek bir araç bulamıyoruz sonuçta.. O yüzden off road ilk kural: Asla tek başına çıkma..

Etiketler

'' Ne offroadu hanım yav.Fabrikadayım valla.İş görüşmesi felan.Ufak bi sorun çıktı.Ben seni sonra ararım.Bye. ''

mogzilla' Alıntı:
'' Ne offroadu hanım yav.Fabrikadayım valla.İş görüşmesi felan.Ufak bi sorun çıktı.Ben seni sonra ararım.Bye. ''

bak şimdi ben dişhekimiyim ve eşimle beraber çalışıyorum ben ne bahane bulacağım

ama sizin cevap super olmuş

Tepeleri havaalanı gibi olmuş , hala haybeden işlerle uğraşıyorlar.
Kardeşim efendi gibi bir konu ile ilgilensenize.
Ne bileyim operaya , baleye gidin.Golf oynayın.Feng-Shui felan takılın.
Şu hallerine bak. ;D

Hava bu kadarda sıcak olur mu yaw

Peki bunlara ne demeli. Akıl mi macera mı yoksa jeep mi fazla geldi

Soğuk adranalin olana viz gelir yoksa ben Ice man miyim ;D

bu adamlar bu arabayı bu hale getirmek için çok uğraşmışlar sanırım

Bence her yerden geçeceklerini sanıp buzdan da geçilebileceği düşünülmüş olabilir

bkm oyuncularından izleyin birde

http://yonja.com/VideoPlay.jsp?id=157139

güzel zamanlar

Herkese merhaba.

Bugün hem aracımı denemek, hem gezmek, hemde bulabilirsek alabalık tutmak için gittiğimiz yerde arabanın yanına geldiğimizde dört lastiğimide indirdiklerini gördük. Öylece ortada kalakaldık. Biraz sonra muhtar olduğunu ve çevrede pek sevilmediğini öğrendiğimiz kişi geldi (tahminen bizim suikasti kendisi yapmıştı, tahmin değil eminiz aslında). Haberi yokmuş gibi buralarda olabilir dedi ve yanımızda köylüleri olduğunu görünce ben yardım gönderirim ayaklarına yattı. Bizi götüren kılavuzumuzun yakındaki köyden traktör getimesi ile kompresörle lastikleri şişirdik ve can sıkıntısından geri döndük.