Arazideki Komik Anlarımız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VitaEsMorte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 126
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,982

Etiketler
Ynt: Arazideki Komik Anlarımız

Sakıncası yok ama münferit olay olarak değerlendirmek istediğim için ve kişileri töhmet altında bırakmak istemediğimden bende saklı kalması gerektiğini düşünüyorum. Teşekkürler.

Bu balçıklı rampadan yukarı çıkmak için baya uğraştık 150m vimçleme yaptık birde akşam oluyordu

adım adım halat fazla vardi 30 m cek sabıtle yeni ağaç cek ve tekrar sabitle arada tabii vinç soğuması için bekledk.
video nasıl yükleniyor buraya

4x4 bir Mercedes yalnız çekici ile 4,5 sene önce İzmit yarısında çekildi

Ellerinize sağlık, resimler çok güzel fakat, son 8-10 resmin bu konu başlığına uygun olmadığını düşünüyorum.

Resimleri uygun başlık altında yüklemeye devam...

Bu arada, son iki resim hangi yarıştan acaba?... Ve mekan neresi?...

Suzuki nin resimler 07.03.2004 yilina ait izmit de dere yatağında yapılan yarişta hata derede yanyatmiş Pajero da var yariş çok güzeldi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR