Arazideki Komik Anlarımız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VitaEsMorte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 126
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,839
Ynt: Arazideki Komik Anlarımız

byseyyah' Alıntı:
Herkese merhaba.

Bugün hem aracımı denemek, hem gezmek, hemde bulabilirsek alabalık tutmak için gittiğimiz yerde arabanın yanına geldiğimizde dört lastiğimide indirdiklerini gördük. Öylece ortada kalakaldık. Biraz sonra muhtar olduğunu ve çevrede pek sevilmediğini öğrendiğimiz kişi geldi (tahminen bizim suikasti kendisi yapmıştı, tahmin değil eminiz aslında). Haberi yokmuş gibi buralarda olabilir dedi ve yanımızda köylüleri olduğunu görünce ben yardım gönderirim ayaklarına yattı. Bizi götüren kılavuzumuzun yakındaki köyden traktör getimesi ile kompresörle lastikleri şişirdik ve can sıkıntısından geri döndük.

çok geçmiş olsun kendini bilmez insanlar heryerde malesef

Etiketler

Pilot Eren
Co Pilot Zerrin
Araç başında durumu inceleyen Yavuz
Çeken Onur

;D ;D ;D ;D ;D

bir tana de benden anneanne yokuşu macerasından............ :smiley:

[attachment=1]

index.php (11 (2).jpg

pazar günü evimize yakın bölgede her zaman gittiğimiz kavaklı parkuruna biraz takılalım dedik..iki araçtık..parkurun üstünde kalan binek araçlar mangal başı birşeyler yapıyordu..önlerine dik çıkan yaklaşık 45 derecelik rampadan bizi çıkarken gören taksici bir abimiz '' abi ilerde yol var yol var '' diye bağırınca gülmekten kopmuştuk..yanına çıkınca siz zevk içinmi yapıyorsunuz diye sormuştu..:smiley:

sile gezisi oncesi; gece tek basina kamp atip, ertesi gun de rota belirleme calismalari sirasinda merak edip (kediyi merak oldurur derler) bir sapaktan ilerlerken, bir anda kil blogunun uzerinde asili kaldim. 2,5 ton agirlikla diferansiyeller oturdu, lastikler M/S, havada bosa donuyor, kazma yok, kurek yok, vinc yok, hi jack yok ve bir basina dagin tepesindeyim.
ekstra ekstra gsm sebekesi disindayim. lastiklerin altini besledim, 100m'den tas tasidim nafile!
etrafta surek avi yapan domuz avcilari var, sesleri duyuluyor. yaklasik 5km yurudum, bir avciya rastladim. dost canlisi bir arkadasti. sen burada bekle, ben gelip seni cekerim dedi. eyvallah deyip beklemeye basladim. 1,5 saat sonra tam umudu kesip bosuna zaman yitirdim diye dusunmeye basladigimda bir motor sesi duydum, heveslendim. ama ne goreyim: sagolsun sozunu tutup gelmis iki arkadasiyla ve ford transit'le ve kabak lastikleriyle... ;D
hic umudum olmasa da israr etmeleri nedeniyle straplari bagladik ve cekmeye calistik. once kendi strapini koparttik, sonra benimkileri...
yetmedi bir celik halatin u kilitlerini parcaladik. sonra o da gomuldu camura. herkes sirilsiklam. hemen bir coban atesi yakildi, cay demlendi. sonra epey bir yuruyerek sebeke bulundu, yakin koyler arandi, traktor bulundu, yer tarif edildi ve beklemeye baslandi.
1 saat sonra 1950 model devasa bir traktorun sesi duyuldu, sevindik. :D
once transit cekildi. ardindan ali amca'nin halatini rubicon'a bagladik ve gaza bastik. yarim metre kadar cektikten sonra oldugumuz yerde saymaya basladik. belki safca gelecek ama ilk etapta tekerlekler bosta oldugu icin beni rahatca ceken traktor zorlanmaya basladi. o yorgunlukla vitesi D'ye takip traktoru cekmeye calismistim :eek:

100_9971.jpg

buna pes be birader derler , bilir misin ?Madem çektirmeyecektin kendini niye garibanı çağırdın ki tm ?

oluyor böyle dalgınlıklar Allah'tan çabuk uyanmışsın da durumu toparlamışsın... :smiley:

eeg52' Alıntı:
buna pes be birader derler , bilir misin ?Madem çektirmeyecektin kendini niye garibanı çağırdın ki tm ?

oluyor böyle dalgınlıklar Allah'tan çabuk uyanmışsın da durumu toparlamışsın... :smiley:

agabey haklisin ve hatta ben biraz kotu bir anlaticiyimdir. orada olup izleseydiniz gercekten gulerdiniz. topragi eseleyen ve birbirini cekmeye calisan iki makine daha komigi avcilar da o kadar yorulmuslar ki; gordukleri halde durumun farkina varamayip uyarma ihtiyaci bile duymadilar... ::smiley:

aksine ifade tarzında bir şey yok gayet güzel anlatmışsın daha ne olsun eline , diline , tuşlarına sağlık..... :smiley:

yapmış olduğun zaten bir fedakarlık bir gün önceden etap tesbiti ve kontrolu ..... :smiley:

olur mu hic? o sayede bu sehirde, benimle ayni heyecanlari tasiyan bir dolu arkadasimla tanisma firsati buldum.

himmm bu arada tarife 50 tl ;D

daha da bulacaksın zaman içerisinde,gün geçtikçe çevremiz genişliyor genişledikçe de arkadaşlarımızın sayısı da artıyor ve artacak da... :smiley:

neyse burası serbest muhabbat bölümü değil az sonra biri çıkıpta bizi bu konuda uyarmadan bırakalım bunları........... :smiley:

en azından geçelim bizim hazırlık bölümüne .... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR