Arazideki Komik Anlarımız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VitaEsMorte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 126
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,839

Etiketler
Ynt: Arazideki Komik Anlarımız

eeg52' Alıntı:
daha da bulacaksın zaman içerisinde,gün geçtikçe çevremiz genişliyor genişledikçe de arkadaşlarımızın sayısı da artıyor ve artacak da... :smiley:

neyse burası serbest muhabbat bölümü değil az sonra biri çıkıpta bizi bu konuda uyarmadan bırakalım bunları........... :smiley:

en azından geçelim bizim hazırlık bölümüne .... ;D

tamam tamam sevgili moderatorum lutfen bagisla! bir daha olmayacak ;D

hasanfb' Alıntı:
Güzel karaler devamını bekliyoruz...

cok fotojenik olmasa da beklerken cektigim bir iki kareyi paylasayim...

100_9973.jpg

allahtan derinlik uygun. yoksa snorkelsiz cikmam agabey...

belgradda cj3 çağrı ve ben jimny ile etap ararken benim oturmam ve çağrı ile fatih abinin 1saat 45 dakika gelmesi sonucunda benim akuttan yardım istemem gibi bir olay geçti başımızdan )))))))

Kanyon_Jimny' Alıntı:
belgradda cj3 çağrı ve ben jimny ile etap ararken benim oturmam ve çağrı ile fatih abinin 1saat 45 dakika gelmesi sonucunda benim akuttan yardım istemem gibi bir olay geçti başımızdan )))))))

bu yüzden geçici olarak ek bir nick sahibi de oldun (akut disco)......... :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=29213.20;topicseen

anket katilimi icin

Nivacı bir arkadaşımız kontrolsüz şekilde derin bir suya girmiş sonuç bu linkte.Resim yüklemeyi pratik şekilde yapan bir arkadaşımız varsa buraya kopyalayıversin bir zahmet.
http://nivatr.com/nivaForum/index.php?topic=1775.0
Esas resim linkteki sayfanın sonlarında balıklı olan resim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR