Arazideki Komik Anlarımız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VitaEsMorte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 126
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,958
Ynt: Arazideki Komik Anlarımız

yuysal' Alıntı:
Pajerom varken benimde birkez başıma gelmişti buna benzer bir olay.Hemen hemen fotograf dakine benzer bir bölgeden ama aracın sağ tarafından bir dal parçası arabanın içerisine girme teşebbüsünde bulunmuştu.Yavaş ilerlediğimden ve yanımdaki arkadaşın ''Hop hop.yaw Yüksel ayağımı bastığım yerde arabanın tabanı şişmeye başladı'' demesi üzerine durup baktığımda içeri girmeye teşebbüs eden dal parçasını gördüm.

Yüksel neredeyse dicimonun gözünü oyacakmışsın :D

Etiketler

adamın resimleri burda görmek isteyenler için:
http://www.jeepforum.com/forum/showthread.php?t=503664

Adam neredeyse şiş kebap oluyormuş, şansı varmış. Ama dikkat ettiniz mi? adamların araçları hep son model. Yabancı karavan sitelerinde de aynı durum var,hep karavanlar bizim imrenerek baktığımız son model araçlar. Yıl başında biletlere de amortiden başka bir şey isabet etmedi.Yine yalanarak bakmaya devam edeceğiz

Sıfır araç fiyatları bizdekinin yarısı, 2. el piyasası bizdekinin 10 da biri, ortalama gelir seviyesi de bizdekinin 10 katı olunca araçlar da malum cillop gibi oluyor
O ülkelerde arazi araçlarını daha çok arazide görüyorsunuz zaten, sıfır veya klasik kişinin keyfine kalmış, ama sıkı offroad yapanlar içinde klasik kemikli araçlarla uğraşanlar yine de çoğunlukta

Bence adama iyi dileklerinizi gönderin, hastanedeymiş ;D

http://www.jeepforum.com/forum/showpost.php?s=d747552d1095d3f7bea11c7efa7a6bfa&p=4660434&postcount=87

Baktım Murat.Sol böbrek nahiyesinden ciddi darbe almış.Böyle ucuz kurtulması büyük şans.Morarmadık yeri kalmamış.Aman diyim arkadaşlar, arazide çok dikkat lütfen.

erco burası trabzon hıdırnebi yaylası.gün içinde bi kaçamak yapmak için çıkmıştık yaklaşık 1 saat mesafede merkeze.aniden tipiye yakalanınca mahsur kaldık.bir büyüğümüz sağolsun bizi misafir etti çünkü şehirden gelen kurtarma ekibi bize ulaşamadı.sabah kalktığımızda arabayı bulamadık.araçların işlediği yere kadar yaklaşık2.5 saat yürüdük ve 3 gün sonra yol açılınca da gidip arabayı aldık.

Resimi Yokta Büyük Bi Gölün İçine Girmiştim Beni Gaza Getirmişlerdi Arabada İp vb Şeyler de Yoktu Ortada Kalmıştım öbür arabalarda da ip olmadığı için Ünimog ile çektik ;D

Bende yine tek başıma çıktığım yakın mevkilerin birisinde camızları serinletmek için kazılan çukurun içine girdim çıkamadım. Yoldan geçenler o çukura sen neden girdin o camızlar için açıldı diye seslenirken, bende vinçi bağladığım bütün kütüklerin yerinden sökülmesini izliyordum. Sonunda vinç koptu geri yaptım filan , etrafta sağlam olarak nitelendirilebilecek tek sabit nokta ucu açık kanalizasyon rogarı idi ve mecburen elimi o suyun içine sokarak vinç kancasını rogar deliğine bir demir ile sabitlemiştim. Tek başıma en az 3 saat uğraşmıştım. Akşam hanım beni kapının önünde soyup öyle eve aldı. :smiley:

18mart2008_0001.jpg

18mart2008_0002.jpg

18mart2008_0003.jpg

18mart2008_0004.jpg

18mart2008_0005.jpg

18mart2008_0007.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,795
Kaydolan Son Üyemiz
tora2005

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR