Arıza Lambası Sönmüyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan offroad038 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,296

offroad038

Yeni Üye
merhaba arkadaşlar. ben kayseriden mehmet benim 2001 cherokee country aracım var 1,5 sene önce sıralı sistem lpg taktırdım 15 gün öncesine kadar hiçbir sorun yokdu.arıza lambası yandı servise götürdüm oksijen sensöründen olduğu söylendi değiştirdik 20 km sonra arıza lambası yeniden yandı bu yanlışmış dendi başkasını getirttik 15 20 km sonra yeniden yandı arz lambası kayseride olmucak ank da bu işin uzmanı falanca usta var dediler oraya gittik ooo bu sensör bunun değil orjinalini takalım dedi takıldı test sürüşü yapıldı ank gelmişken bakımlarınıda yapalım dedik. çıktık yola ankaranın çıkışında tekrar yandı arıza lambası.akşam oldu kayseriye dönmek zorunda kaldık.yani bir türlü sönmedi bizim arıza lambası.bu sorunumla ilgili bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Etiketler
Ynt: Arıza Lambası Sönmüyor

offroad038' Alıntı:
merhaba arkadaşlar. ben kayseriden mehmet benim 2001 cherokee country aracım var 1,5 sene önce sıralı sistem lpg taktırdım 15 gün öncesine kadar hiçbir sorun yokdu.arıza lambası yandı servise götürdüm oksijen sensöründen olduğu söylendi değiştirdik 20 km sonra arıza lambası yeniden yandı bu yanlışmış dendi başkasını getirttik 15 20 km sonra yeniden yandı arz lambası kayseride olmucak ank da bu işin uzmanı falanca usta var dediler oraya gittik ooo bu sensör bunun değil orjinalini takalım dedi takıldı test sürüşü yapıldı ank gelmişken bakımlarınıda yapalım dedik. çıktık yola ankaranın çıkışında tekrar yandı arıza lambası.akşam oldu kayseriye dönmek zorunda kaldık.yani bir türlü sönmedi bizim arıza lambası.bu sorunumla ilgili bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
selam arkadasim .size bir numara verecegim arayin murat usta:0555 283 53 90

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR