Arka Bahçe de Off road

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hsbasar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 54
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,762

Etiketler








Ynt: Arka Bahçe de Off road

Arka bahçe yeterince geniş, hepimize yer var. En kısa zamanda bir etkinlik yapalım :smiley:


Cem le ben LAND cıyız Cruiser/Rover farketmez, yeterki arazi olsun, her yola varız. ;D ;D ;D ;D
 

Ynt: Arka Bahçe de Off road

Cem işin latifesi tabi ki benim söylediğim önemli olan hep beraber olmak ;D ;D
 

Ynt: Arka Bahçe de Off road

sedat doğru söylüyosun valla cruser/rover vs..farketmez arazi olsun ve hep beraber olalım yeter. ;D ;D
 






Ynt: Arka Bahçe de Off road

Hazır fırsat bulmuşken kadrajı eğik olan fotoları düzelteyim ;D

[attachment=1]

[attachment=2]

DSC03343.jpg


DSC03352.jpg
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,997
Mesajlar
1,527,010
Kayıtlı Üye Sayımız
166,746
Kaydolan Son Üyemiz
bilicello

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst