Arkadaşım Discovery 1

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayt07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 64
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,569

Etiketler

Ynt: Arkadaşım Discovery 1

hayırlı olsun Allah kazasız belasız iyi günlerde kullanmak nasip etsin.

Aracınız hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.
Yeni bir Disco 1 kullanıcı olarak ilk aldığımda araçın büyüklüğü ve ağırlığından duyduğum endişelerim.
V8 Homurtusunu duydukça azalıyor. Çok keyifli bir araç. Herkese şiddetle tavsiye ederim.
Ufak araçları arazide heryere çıkıp indikleri için oldukça beğenirdim.
3K vitara ile girip çıktğım heryere lastikleri taktırdıktan sonra Disco 1 ile de girdim.
Hepsinden sorunsuz geçti.
Ayağınızın altında böyle bir güç olması çok güzel.

Özgür Bey, Ender Bey bir ara ben series ararken çok yardımcı olmuştunuz ayrıca teşekkür ederim. murat

2.mahmut' Alıntı:
yeni Disconuz hayırlı olsun , mutlu günlerde kullanın
Ne mutlu v-8 im var diyene değilmi? :smiley:::smiley:
kısmetse bende bir TDİ almak istiyorum bakalım hayırlısı...

Gönlünüzdeki aracı bulmanız dileklerimle.murat

nrlates' Alıntı:
Aracınız hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.
Yeni bir Disco 1 kullanıcı olarak ilk aldığımda araçın büyüklüğü ve ağırlığından duyduğum endişelerim.
V8 Homurtusunu duydukça azalıyor. Çok keyifli bir araç. Herkese şiddetle tavsiye ederim.
Ufak araçları arazide heryere çıkıp indikleri için oldukça beğenirdim.
3K vitara ile girip çıktğım heryere lastikleri taktırdıktan sonra Disco 1 ile de girdim.
Hepsinden sorunsuz geçti.
Ayağınızın altında böyle bir güç olması çok güzel.
/quote]

Sizin aracınız da beğendiğim Discoların başında geliyor, ekipmanları ile dolu bir araç güzel günlerde kullanın inşallah .murat

Arkadaşlar
Bir kaç sorum olacak sizlere , V8 lerde olması gereken normal rolantideki devir kaçtır? ve araca lastik bakıcam şuankiler 235*70*16, hangi ebadları sorunsuz takabilirim.
Bir de benim araçta 4 tekerde de mavi helezonlar var bunların özel bir amacı varmı? yoksa normalde de mavimidir ? Forumdan bildiğim kadarıyla arazi için olması lazım ama.. yardımcı olursanız çok sevinirim. saygılar murat

Murat bey;

235 70 16 ebat fabrikasyon boyu. Eğer araziye girecekseniz 235 85 16 ebatını hedeflemek lazım. Bu da 2" yükseltme gerektirir. Eğer yaylarınız mavi ise muhtemelen 2" yükseltme yapılmış demek. Ama 1. sayfadaki fotoğraflara bakılınca da yükseltme yapılmadığı izlenimini oluşturuyor. Yükseltme konusunda kararınızı verin, ona göre lastik alın. Eğer yükseltme yapmadan kullanmak isterseniz, 245 75 16 ebadını deneyebilirsiniz, önce sığıp sığmadığını kontrol edin.

aracınızı iyi günlerde kullanın.

Hayırlı olsun,
Güle güle kazasız belasız binin.
Bende bir ay önce disco II aldım.
Hala araca alışmaya çalışıyorum. Ancak uzun yolda ve denem fırsatı bulduğum küçük arazi sürüşlerinde çok keyif aldım.
Tabi en önemli konu eşiminde aracı sevmiş olması.
Tekrar hayırlı olsun!!

Selamlar
Erkin

maşşallah.güle güle kullanın çok diri duruyor.keyfini çıkartman dilegi ile saygılar... ;)

Selamlar tekrar,

Benim disco otomatik şanzıman ve sıkıntım şu; Şeri vitese attığımda geçtiği anda araçtan güm diye bir ses geliyor ve araç o an hafifçe sallanıyor. Geçen şanzımancıya gittim usta şanzıman inecek dedi tamam insind e bu en son ihtimal olsun istiyorum düz sürüşte otomatik vitesin bir sıkıntısı yok. Birde arazi viteseri biraz zor giriyor.
acaba sizin tecrübelerinizle sebebi ne olabilir? şanzımanı indirmek mi yoksa araç uzun süre gümrükte yattığından bu esnada yağı bozulmuş aktarma organlarında bir sıkıntı meydana gelmiş olabilirmi ?
cevap için teşekkürler saygılar murat

Araziye geçirirken aracı durdurduğunuzdan ve vitesi boşa aldığınızdan emin olun. Arazi kolunun arazi şanzımanına bağlantısı bir başka çubukla yapılır. Bu çubuğun ucunda da 4-5 cm'lik bir U parça olur. O parça eğrilmiş, ya da işlevini tam yapmıyor olabilir. Şanzımanın olduğu kısmı temizleyip bu parçaya baktırın.

Kolay gelsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,919
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR