AVCI_77 KAÇARAK ÖZGÜR OLUNMAZ Mesajlar 289 Tepkime Puanı 0 Yer BALIKESİR/ERDEK 15 Şub 2010 #17 Ynt: Arkadaşımız Gezmen'in (Cavid sezen) Doğum Günü Kutlu Olsun Cavid abi sağlıklı uzun ömürler allah sizede ömrünüz boyunca (gezme-n ler )dilerim
Ynt: Arkadaşımız Gezmen'in (Cavid sezen) Doğum Günü Kutlu Olsun Cavid abi sağlıklı uzun ömürler allah sizede ömrünüz boyunca (gezme-n ler )dilerim
güngör Zirve Mesajlar 3,518 Tepkime Puanı 173 Yer İstanbul 16 Şub 2010 #18 Ynt: Arkadaşımız Gezmen'in (Cavid sezen) Doğum Günü Kutlu Olsun Cavid bey sevdiklerinizle sağlıklı ,mutlu bir ömür dilerim. Levent
Ynt: Arkadaşımız Gezmen'in (Cavid sezen) Doğum Günü Kutlu Olsun Cavid bey sevdiklerinizle sağlıklı ,mutlu bir ömür dilerim. Levent
gezmen Karavan Yönetim Mesajlar 4,757 Tepkime Puanı 78 Yer Akhisar 16 Şub 2010 #19 Ynt: Arkadaşımız Gezmen'in (Cavid sezen) Doğum Günü Kutlu Olsun Kutlama ve iyi dilekleriniz için çoook sağolun!.. Cavid Sezen Not: "Uzun yaşam dileme", bir hayli var; dikkatimi çekmedi değil... Durun yahu, bir yere gitme niyetimiz yok daha...
Ynt: Arkadaşımız Gezmen'in (Cavid sezen) Doğum Günü Kutlu Olsun Kutlama ve iyi dilekleriniz için çoook sağolun!.. Cavid Sezen Not: "Uzun yaşam dileme", bir hayli var; dikkatimi çekmedi değil... Durun yahu, bir yere gitme niyetimiz yok daha...
mseref Kamp III Mesajlar 528 Tepkime Puanı 4 Yer İzmir 16 Şub 2010 #20 Ynt: Arkadaşımız Gezmen'in (Cavid sezen) Doğum Günü Kutlu Olsun Cavid bey,doğum gününüzü kutlar.Sağlıklı,mutlu,huzur dolu ve sevdiklerinizle birlikte daha nice doğum günlerinizin olmasını dilerim. Dün evden ve bilgisayarımdan uzakta olduğum için kutlamam bugüne kaldı. af ola... Şeref
Ynt: Arkadaşımız Gezmen'in (Cavid sezen) Doğum Günü Kutlu Olsun Cavid bey,doğum gününüzü kutlar.Sağlıklı,mutlu,huzur dolu ve sevdiklerinizle birlikte daha nice doğum günlerinizin olmasını dilerim. Dün evden ve bilgisayarımdan uzakta olduğum için kutlamam bugüne kaldı. af ola... Şeref
S salihcal salihcal2010@hotmail.com Mesajlar 79 Tepkime Puanı 0 Yer kervansaray 16 Şub 2010 #21 Ynt: Arkadaşımız Gezmen'in (Cavid sezen) Doğum Günü Kutlu Olsun Cavit Bey nice sağlıklı huzurlu mutlu yıllar dileriz.Salih Çal
Ynt: Arkadaşımız Gezmen'in (Cavid sezen) Doğum Günü Kutlu Olsun Cavit Bey nice sağlıklı huzurlu mutlu yıllar dileriz.Salih Çal
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 16 Şub 2010 #22 Ynt: Arkadaşımız Gezmen'in (Cavid sezen) Doğum Günü Kutlu Olsun Cavid Bey doğum gününüz kutlu olsun Saygılar
Ynt: Arkadaşımız Gezmen'in (Cavid sezen) Doğum Günü Kutlu Olsun Cavid Bey doğum gününüz kutlu olsun Saygılar
gezmen Karavan Yönetim Mesajlar 4,757 Tepkime Puanı 78 Yer Akhisar 16 Şub 2010 #23 Ynt: Arkadaşımız Gezmen'in (Cavid sezen) Doğum Günü Kutlu Olsun Teşekkürler arkadaşlar... Cavid Sezen
Ynt: Arkadaşımız Gezmen'in (Cavid sezen) Doğum Günü Kutlu Olsun Teşekkürler arkadaşlar... Cavid Sezen
loganrory Kamp III Mesajlar 559 Tepkime Puanı 34 Web www.gezginsandalet.com 16 Şub 2010 #24 Ynt: Arkadaşımız Gezmen'in (Cavid sezen) DoÄŸum Günü Kutlu Olsun Nice yillara Cavit bey. Saglikli ve mutlu yillar diliyorum.
Ynt: Arkadaşımız Gezmen'in (Cavid sezen) Doğum Günü Kutlu Olsun Nice yillara Cavit bey. Saglikli ve mutlu yillar diliyorum.
bayar28 Zirve Mesajlar 1,818 Tepkime Puanı 534 Yer Ayvalık-(Balıkesir) 17 Şub 2010 #25 Ynt: Arkadaşımız Gezmen'in (Cavid sezen) Doğum Günü Kutlu Olsun Cavit bey dogum gununuz kutlar saglık ve mutluluk dılerım..
Ynt: Arkadaşımız Gezmen'in (Cavid sezen) Doğum Günü Kutlu Olsun Cavit bey dogum gununuz kutlar saglık ve mutluluk dılerım..
gezmen Karavan Yönetim Mesajlar 4,757 Tepkime Puanı 78 Yer Akhisar 17 Şub 2010 #26 Ynt: Arkadaşımız Gezmen'in (Cavid sezen) Doğum Günü Kutlu Olsun Fatma Hanım ve Salih Bey, sağolun... Cavid Sezen
Ynt: Arkadaşımız Gezmen'in (Cavid sezen) Doğum Günü Kutlu Olsun Fatma Hanım ve Salih Bey, sağolun... Cavid Sezen
drares Haşmet Kalkancı Mesajlar 3,201 Tepkime Puanı 483 Yer Aydın 18 Şub 2010 #27 Ynt: Arkadaşımız Gezmen'in (Cavid sezen) Doğum Günü Kutlu Olsun Cavid hocamın doğum günü varmış bizim haberimiz olmamış Hocam gecikme için özür dilerim. Doğum günün kutlu olsun...
Ynt: Arkadaşımız Gezmen'in (Cavid sezen) Doğum Günü Kutlu Olsun Cavid hocamın doğum günü varmış bizim haberimiz olmamış Hocam gecikme için özür dilerim. Doğum günün kutlu olsun...
gezmen Karavan Yönetim Mesajlar 4,757 Tepkime Puanı 78 Yer Akhisar 19 Şub 2010 #28 Ynt: Arkadaşımız Gezmen'in (Cavid sezen) Doğum Günü Kutlu Olsun Sağolun Haşmet Bey. Cavid Sezen