AYDURAN Zirve Mesajlar 5,669 Tepkime Puanı 27 Yaş 50 Yer İstanbul / Maltepe 15 Nis 2007 #1 Yavuz Abi (discovery-V8) doğum gününüz kutlu olsun...Sevdiklerinizle nice güzel seneler geçirmenizi dilerim... ( Bu arada aramızdaki yaş farkı 7'ye çıktı Abi yaşlandınız yahu Ekimde inşallah yine farkı 6 yaşa indireceğim )
Yavuz Abi (discovery-V8) doğum gününüz kutlu olsun...Sevdiklerinizle nice güzel seneler geçirmenizi dilerim... ( Bu arada aramızdaki yaş farkı 7'ye çıktı Abi yaşlandınız yahu Ekimde inşallah yine farkı 6 yaşa indireceğim )
V VitaEsMorte Zirve Mesajlar 2,896 Tepkime Puanı 39 15 Nis 2007 #2 Ynt: Arkadaşımız Yavuz'un (discovery-V8) Doğum Günü Kutlu Olsun Yavuz abi mutlu yıllar. Bol çamurlu, pislik ve toz-toprak dolu bir yıl dilerim ;D ;D ;D
Ynt: Arkadaşımız Yavuz'un (discovery-V8) Doğum Günü Kutlu Olsun Yavuz abi mutlu yıllar. Bol çamurlu, pislik ve toz-toprak dolu bir yıl dilerim ;D ;D ;D
AYDURAN Zirve Mesajlar 5,669 Tepkime Puanı 27 Yaş 50 Yer İstanbul / Maltepe 16 Nis 2008 #3 Yavuz abi (discovery-v8) doğum gününüz kutlu olsun...Sevdiklerinizle sağlık ve mutluluk dolu nice seneler geçirmenizi dilerim...
Yavuz abi (discovery-v8) doğum gününüz kutlu olsun...Sevdiklerinizle sağlık ve mutluluk dolu nice seneler geçirmenizi dilerim...
Jeep34 Zirve Mesajlar 5,909 Tepkime Puanı 28 Yer İSTANBUL 16 Nis 2008 #4 Yavuz bey ve diğer arkadaşlarımızın doğum gününü kutlarım..Nice birlikteliklere
mogzilla Toys4BigBoys Mesajlar 3,791 Tepkime Puanı 11 Yaş 69 Yer Istanbul Web www.canpeyzaj.com 16 Nis 2008 #5 Ben de Yavuz Bey ile diğer arkadaşların doğum günlerini kutlar, sağlık ve mutluluk dolu uzun ömür dilerim.
Ben de Yavuz Bey ile diğer arkadaşların doğum günlerini kutlar, sağlık ve mutluluk dolu uzun ömür dilerim.
ceranus Tabanvay-Offroad Grubu Mesajlar 11,960 Tepkime Puanı 11 Yer ANKARA 9 Nis 2009 #6 Ynt: Arkadaşımız Yavuz'un (discovery-V8) Doğum Günü Kutlu Olsun Yavuz, doğum günün kutlu olsun, tüm istemlerin gerçek olsun..
Ynt: Arkadaşımız Yavuz'un (discovery-V8) Doğum Günü Kutlu Olsun Yavuz, doğum günün kutlu olsun, tüm istemlerin gerçek olsun..
AYDURAN Zirve Mesajlar 5,669 Tepkime Puanı 27 Yaş 50 Yer İstanbul / Maltepe 9 Nis 2009 #7 Ynt: Arkadaşımız Yavuz'un (discovery-V8) Doğum Günü Kutlu Olsun Yavuz abi doğum günün kutlu olsun. Sağlık ve mutluluk dolu nice seneler dilerim...
Ynt: Arkadaşımız Yavuz'un (discovery-V8) Doğum Günü Kutlu Olsun Yavuz abi doğum günün kutlu olsun. Sağlık ve mutluluk dolu nice seneler dilerim...
hsbasar Zirve Mesajlar 3,073 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 9 Nis 2009 #8 Ynt: Arkadaşımız Yavuz'un (discovery-V8) Doğum Günü Kutlu Olsun Yavuz bey doğum gününüz kutlu olsun. Mutlu yıllar
Ynt: Arkadaşımız Yavuz'un (discovery-V8) Doğum Günü Kutlu Olsun Yavuz bey doğum gününüz kutlu olsun. Mutlu yıllar
Felice ''bal her ağıza tatlılık verir'' Mevlana Mesajlar 975 Tepkime Puanı 0 9 Nis 2009 #9 Ynt: Arkadaşımız Yavuz'un (discovery-V8) Doğum Günü Kutlu Olsun Sevdiklerinle birlikte sağlıklı ve mutluluk dolu yıllar dilerim,
Ynt: Arkadaşımız Yavuz'un (discovery-V8) Doğum Günü Kutlu Olsun Sevdiklerinle birlikte sağlıklı ve mutluluk dolu yıllar dilerim,
J Jeepcj7 BUILD IT! RUN IT! BREAK IT! FIX IT! REPEAT! Mesajlar 1,775 Tepkime Puanı 1 Yer ISTANBUL 9 Nis 2009 #10 Ynt: Arkadaşımız Yavuz'un (discovery-V8) Doğum Günü Kutlu Olsun Mutlu yıllar bol offroadlu ömürler....
Ynt: Arkadaşımız Yavuz'un (discovery-V8) Doğum Günü Kutlu Olsun Mutlu yıllar bol offroadlu ömürler....
ömrümü7ler ...BARATOĞLU... Mesajlar 1,728 Tepkime Puanı 1 Yaş 44 Yer İstanbul 10 Nis 2009 #11 Ynt: Arkadaşımız Yavuz'un (discovery-V8) Doğum Günü Kutlu Olsun doğum günün kutlu olsun yavuz abi. nice mutlu yıllara.
Ynt: Arkadaşımız Yavuz'un (discovery-V8) Doğum Günü Kutlu Olsun doğum günün kutlu olsun yavuz abi. nice mutlu yıllara.
yasarergun Dünyayı değiştirebilirsin Mesajlar 3,414 Tepkime Puanı 360 Yer Antakya-Hatay ama O bir Antep'li :) Web www.yiyenbilir.com 10 Nis 2009 #12 Ynt: Arkadaşımız Yavuz'un (discovery-V8) Doğum Günü Kutlu Olsun Uzun soluklu ve sağlıklı nice yıllar diliyorum
Ynt: Arkadaşımız Yavuz'un (discovery-V8) Doğum Günü Kutlu Olsun Uzun soluklu ve sağlıklı nice yıllar diliyorum
konuralp_niva Kamp III Mesajlar 576 Tepkime Puanı 1 Yer sakarya 10 Nis 2009 #13 Ynt: Arkadaşımız Yavuz'un (discovery-V8) Doğum Günü Kutlu Olsun doğum günün kutlu olsun Yavuz abi nice mutlu bol çamurlu yıllar diliyorum
Ynt: Arkadaşımız Yavuz'un (discovery-V8) Doğum Günü Kutlu Olsun doğum günün kutlu olsun Yavuz abi nice mutlu bol çamurlu yıllar diliyorum
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 10 Nis 2009 #14 Ynt: Arkadaşımız Yavuz'un (discovery-V8) Doğum Günü Kutlu Olsun Anaaaa Unutulmamışım ! ben nasıl görmedim bu başlığı yahu, bir mutlu oldumki sormayın , Çok teşekkür ederim arkadaşlar, sağolun. 40 ı aştık bunun neyine seviniyorsam oda ayrı mesele tabi. ;D
Ynt: Arkadaşımız Yavuz'un (discovery-V8) Doğum Günü Kutlu Olsun Anaaaa Unutulmamışım ! ben nasıl görmedim bu başlığı yahu, bir mutlu oldumki sormayın , Çok teşekkür ederim arkadaşlar, sağolun. 40 ı aştık bunun neyine seviniyorsam oda ayrı mesele tabi. ;D
klorr Ramazan Çetin Mesajlar 917 Tepkime Puanı 247 Yaş 38 Yer istanbul Web www.savaşmakina.com Telsiz Çağrı Kodu TB1AFE 10 Nis 2009 #15 Ynt: Arkadaşımız Yavuz'un (discovery-V8) Doğum Günü Kutlu Olsun doğum günün kutlu olsun abii nice seneleree
Ynt: Arkadaşımız Yavuz'un (discovery-V8) Doğum Günü Kutlu Olsun doğum günün kutlu olsun abii nice seneleree
ozanyur Zirve Mesajlar 1,583 Tepkime Puanı 3 Yer ankara 10 Nis 2009 #16 Ynt: Arkadaşımız Yavuz'un (discovery-V8) Doğum Günü Kutlu Olsun doğum günün kutlu olsun abi nice gezilere
Ynt: Arkadaşımız Yavuz'un (discovery-V8) Doğum Günü Kutlu Olsun doğum günün kutlu olsun abi nice gezilere