Arkadaşımız Yavuz'un (discovery-V8) Doğum Günü Kutlu Olsun

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AYDURAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 78
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,631
Ynt: Arkadaşımız Yavuz'un (discovery-V8) Doğum Günü Kutlu Olsun

Çok teşekkürler arkadaşlar.

Ufuk abi yüzümüze vurmasan diyorum ;D Akıl ve gönül yaşlarınıda katar ortlama alırsak 18 gibi bişey çıkıyor ;D

Etiketler

doğum gününüz kutlu olsun.sağlık, mutluluk ve sevdiklerinizle beraber nice yıllara.....

Hayatım boyunca doğum günümü kutlayan bukadar insan olmamıştı, Duygulandım bak şimdi. Sağolun teşekkürler.

umutcelikel' Alıntı:
O yaşla orantılı ;D Ne kadar yaşlanırsan o kadar çok insan kutluyor ;D ;D ;D ;D
Mutlu ve huzurlu ve sağlıklı yıllar abicim.

18 dedik uzatma istersen ;D ;D

Teşekkürler Umutcum, döndünmü Ankaraya?

umutcelikel' Alıntı:
Döndüm döndüm...Pazartesi bademcik ameliyatı olacam, 35 yaşında genel anestezi ile yapıyolarmış ;D Stres var o bakımdan az biraz.

Geçmiş olsun ya, Saat kaçta hangi hastanede?

discovery-V8' Alıntı:
Ufuk abi yüzümüze vurmasan diyorum ;D Akıl ve gönül yaşlarınıda katar ortlama alırsak 18 gibi bişey çıkıyor ;D

ooooo 18 de iimis Daha citiriz yani :D:D :D

Umut, bademciklerin stres yapsınlar bırakta, bunca yıl koruman altında olupta birden kendilerini sokakta bulacaklar ;D ;D ;D Şaka bir yana çok geçmiş olsun, artık bol bol dondurma yiyebilirisn :smiley:

umutcelikel' Alıntı:
Döndüm döndüm...Pazartesi bademcik ameliyatı olacam, 35 yaşında genel anestezi ile yapıyolarmış ;D Stres var o bakımdan az biraz.

SDC' Alıntı:
Yavuz sevdiklerinle birlikte nice mutlu seneler dilerim...
Herşey gönlünce olsun arkadaşım :smiley:

İşte bir yıl daha geçti ve ne mutlu ki dostluğumuz her sene daha da güçlenerek devam ediyor ;D

Sevgili arkadaşım doğum günün kutlu olsun :smiley:

[attachment=2]

ofroyt.jpg

ya mesajlara bakiyorumda, yavuz abinin dogumgunu her yil degisiyormu? ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR