Arkadaşlar Bana Yardımcı Olun Alım Mi Almıyım Mi? :))

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eray78 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,716

eray78

Kamp I
Yer
KARABÜK
ARKADAŞLAR AŞŞAĞIDAKİ LİNKTE Kİ ARAÇ ALINIRMI ÇEKME BELGELİ ARAÇ YILLADIR HAYALİNİ KURDUĞUM BİR ARAÇ SİZCE BU ARACI ALMAK MANTIKLIMI DIR ? SİZCE ALMAYA DEĞER Mİ ARKADAŞLAR ABİLERİM ARAÇ PİRİNS MOTOR MUŞ SONRA DEĞİŞE BİLİRİMİYİM YADA PİRİNS MOTOR BİR MOTOR ŞİMDİDEN KONU İLE AYDINLATAN LARA TEŞEKKÜRLER EDİYORUM :smiley:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-jeep-cj-3-kafaniza-gore-yaptirabileceginiz-bi-arac-141804656/detay

Etiketler
Ynt: Arkadaşlar Bana Yardımcı Olun Alım Mi Almıyım Mi? :smiley:)

Araç baya çürük bi araç, orjinalliği bozulmuş tofaş göğüs ve direksyon takılmış ben uzak durun derim. saygılar...

Direksion tofaşşşş hemen uzaklaşşşş jantlar samurai vs bunun parcası ve ustası zordur,zaman ve paran çok ise uğraş derim.ben 2 seneyi gecti samurai de pek gecerli bir sıkıntı olamamasına rağmen bir türlü işi sonuclanamıyor. Sanayiden uak dur.Derim bana dediler inanmadım düşte gör.Bu şu demek değildir sanayi ve sanayideki esnaf kötüdür,iyi niyet başka sanayi başka modife ve alem kallem işler biraz gergin zemin olur.Durum bundan ibaret .

ARKADAŞLAR SAĞOLUN YORUMLARINIZ İÇİN AMA BEN ARACI GÖRMEDİM KAPORTA YI HALLEDE BİLİRSEM MOTOR U BABAM HALLEDER ZATEN ESKİ USTALARDAN DIR KENDİSİ BENİM TEK AMACIM YÜRÜR VAZİYETE GETİRİP MUAYENEDEN GEÇMEK ARACIN PARÇALARI MEVCUT ELİMİZDEN BİR ÇOK İŞ GELİR AMA DEDİĞİNİZ GİBİ ÇOK FAZLA UĞRAŞ SIKINTI STRES VERECEKSE DEDİĞİNİZ GİBİ UZAK DURMAK GEREK BU PRİNS MOTORLAR NASIL OLUYOR ARAZİDE BENİ YARI YOLDA BIRAKIRMI ACABA ?

BU TOFAŞ TORPİDO ESKİ CJ-5 TORPİDOSUNA DÖNERMİ ACABA YOKSA BU MODELLER BOLEMİ CJ LER HAKKINDA FAZLA BİLGİ SAHİBİ OLMADIĞIM İÇİN ÇOK SORU SORUYORUM BU OLMAZ BAŞKA Bİ CJ BULACAZ YARDIMLARINIZ VEDE FİKİRLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM...

aynı sitede daha iyi orjinale yakın o kadar araba varki o araba 10 000 i geçer sana..düzgününü seç

Görünüşü korkutucu. Hiç yaklaşmamak lazım.

arkadaşlar yadımlarınız için teşekkür ederim arabayı gördük ama dediğiniz gibi işi zor zaman çok harcamak gerek tabi bir okadar da para harcamak gerek nasip gönlümüz deki CJ yi buluruz inşallah :smiley: teşekkürler tekrardan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

SON KONULAR

Geri