Arkadaşlar Tekrar Selam XJ Hakkında... (Yarın Pazarlık Yapmaya Gidiyorum Yardım)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dagger Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,377

dagger

Ana Kamp
......arkadaslar tekrar selam uzun zamandır dusundugum xj efsanesı ıle tanıstım....
.....91 xj ltd bı makına buldum ankarada.
.....aslıında o benı buldu neyse sonra anlatırım.
.....yarın sabahtandan pazarlık yapmaya gıdıyorum yardım ıstemekteyım guvendıgım ınsanlardan alıcam makınayı ama yınede onlarında bılmedıgı sorunlar olabılır...nereye gostermelıyım nelere dıkkat etmelıyım bana bı fıkır verın ....91 model ltd HO..bu makınanın donanımında neler vardı..okudum okudum forumu tam bulamadım...

karar veremıyorum ıkı gundur uykularım kacıyor..ıdame ettırebılırmıyım dıye bılmıyorum ...brc marka tup var 300 yakıyormus bunu dusurebılırmıyız..acaba..ve ben bunu ofroad dandah zıyade genelde asfalt da kullanıcam neler tavsıye edersınız.............

Etiketler
Bu rakamdan aşağıya düşmez yakıt masrafı. Eğer lastikleri büyütürseniz %30-40 artabilir. Çok yakın bir arkadaşımın 31'' lastik sonrası XJ'sinde 35 kuruştan 45-50 kuruşa çıktığını biliyorum.
XJ için Türkiye'de uygulamasını görmedim ama Suzuki'lerde yükseltme kiti ile lastikleri büyütmek için ayna mahruti de değişir. Bunun tek sebebi motor gücünün sadece daha iyi dağıtılabilmesi değil, yakıt tüketiminin de korunabilmesi amaçlıdır.
Ama sonuçta konfor, performans ve kendinize hobi aracı satın alıyorsunuz. Bu araç hedefleri çok yüksek tutmazsanız iki işi birden görecek.
Bunun yerine bende bir binek, bir hobi aracı var. Yani iki tane uğraş, dert, vergi, sigorta.

anladım araç uzerındekılerın kac oldugunu hatırlamıyorum ama buyukler baya bı...
LUND MARKA ÖN CAM GÜNEŞLİĞİ - IŞIKLI
LUND MARKA DODİK KİTİ
YENİ KASA ELEKTRİKLİ VE ISITMALI DIŞ DİKİZ AYNALARI
YENİ KASA KAPI İÇ DÖŞEMELERİ VE ELEKTRİK TESİSATI
GERİ VİTES KAMERASI
ARKA PARK PARK MESAFE KONTROL
ÖN PARK MESAFE KONTROL...................yapmak ıstıyorum....bakalım

http://www.sahibinden.com/jeep_cherokee_xj_dunyada_esi_yok_WQQaXQQ4931262WQQpXQQdisplayitem
kısaca su lınktekı gıbı bır arabayapmak ıstıyorum

O linkteki gibi bir araç için en azından 20-25000 dolar para harcaman gerekir, bu kadar bütçen varsa bence daha yeni bir araca yatır...

park mesafe kontrollere ne gerek var jeep bu park etmekde sorun yasıyorsan en kötüsü carpa carpa parkedersın. zaten arazıye gıreceksen suda onlar bozulur.

Ynt: Arkadaşlar Tekrar Selam XJ Hakkında... (Yarın Pazarlık Yapmaya Gidiyorum Yardım)

belki alternatif olur
http://www.sahibinden.com/bu_fiyata_boylesi_yok-_acill_satilikWQQaXQQ8216739WQQpXQQdisplayitem

Ynt: Arkadaşlar Tekrar Selam XJ Hakkında... (Yarın Pazarlık Yapmaya Gidiyorum Yardım)

O kadar para verip true fire airbrush yap sonra vur ;D rezil olsun...

offroad' Alıntı:
park mesafe kontrollere ne gerek var jeep bu park etmekde sorun yasıyorsan en kötüsü carpa carpa parkedersın. zaten arazıye gıreceksen suda onlar bozulur.

orkun by bence park sensörü arazi araçlarının altına arazideki zeminle aramızdaki riskli mesafelerde uyarı amaçlı riskli bölgelere uygulanabilir nedersiniz ozaman işe yararmı?

Valla sesten içerde durulmaz o zaman ;)
Pahalı olanlarda mesafe gösteriyor, uzaklaşma açısı kötü olan araçlarda kullanılır belki diyeceğim ama uzaklaşırken vuracaksan vurursun zaten, onun yerine co-pilotu çamura indirmek daha iyi bence ;D

MK51' Alıntı:
Volkan arkadaşım önce, aracı "ne yapmak için" istediğine karar vermelisin!..
karar vermıstım asfaltta kullanıcagım bı makına olucak tı hani...bı konuda gecıyordu " yeterı kadar asfalt yeterı kadar arazı " istiyordum ama husranla sonuclanan bı gunun ardından artık bu konu ıle soylenıcek bı soz kalmadı .........

offroad' Alıntı:
işin acıkcası cok fazla camura gırmeyı dusunmuyordum....en azından sımdılık.........

artık sezon sonuna kaldı hayaller....
carsamba gunu orman yangını gorevı ıcın ucagımı alıp canakkale ye ucucam ...
ne zamanım kaldı ne hevesım hayırlısı bakalım ............
tessekur ederım herkeze.....
gun dogumu gun batımı canakkale hava alanında sarı sıyah yangın ucaklarının kanadının altında olucam gorusmek uzere.......

bu konu kaldırılabılır...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR