KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Arkeoloji, Doğa ve Fotoğraf ile Gezenbilir İznik Gezisi (5 Kasım 2006)
abicim sen ne çabuk yok oldun yahu..insan bi gidiyom der arkadan su dökerdik
Ben kapattırdım köprüyü heheheh
Gerçekten çok güzel bir geziydi.
Çok eğlenceli ve keyifliydi.
Bizi doğum gününde bile yalnız bırakmayıp İznik'i karış karış gezdiren Aytuğ abiye ve katılan tüm üye ve + lara teşekkür ederim.
çok güzel bir etkinlik oldu . ben Çok keyif aldım . sizlerle tanışmak güzeldi . ayrıca dogum günü pastası ve süprizi için herkese çok ama çok Teşekkurler ... umarım yazın İznik de bir daha toplanır çok daha güzel etkinlikler yaparız ..
gelen gelmeyen herkese tekrar Teşekkurler
Ben gidip gitmemekte tereddüt ettim, biraz rahatsızdım, ama iyiki de gitmişim çok eğlendim, herşeyden önce GEZENBİLİR'in, kalabalık bir katılımla bir etkinlik yapması gurup ruhunu pekiştiriyor, arkadaşları tanımak ayrı bir keyifti. Senin nick'in nedür??? soruları cok komikti
Öncelikle bizi evinde misafir eden Tülay Arkadaşımıza, Bursalı'ma ve Visconti arkadaşa sonsuz teşekkürler.
İbrahim arkadaşa bana lift verdiği ve ypl boyunca güzel sohbetleri için ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum.
Tüm Gezenbilir üyeleri sağlıklı ve huzur dolu günler sizlerin olsun, kısa zamanda başka bir etkinlikte buluşmak dileğiyle......
gelen, gelemeyen tüm arkadaşlara, özellikle işini gücünü bırakıp tüm gününü bizim için ayıran visconti'ye sonsuz teşekkürler. daha nice gezilerde, faaliyetlerde görüşmek üzere
biraz geç yazmama rağmen o gün o kadar eğlendim ki her dakikası çok keyifliydi. Bundan sonra da katılmak isteyeceğim etkinlikler olacaktır. Gezide bol bol fotoğraf ve video çekmeme rağmen tadı damağımda kaldı.
Gezi videolarınıda paylaşabilsek ne güzel olurdu çünkü bende güzel bir video arşivi var.