* Armutlu (Bülbülderesi) kamp gezimiz

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdenbay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,876

erdenbay

Kamp III
Mesajlar
696
Tepkime Puanı
3
Yaş
73
Yer
Bursa
Havaların ısınmasını fırsat bilerek, eşimle beraber, hafta sonu ( 5, 6, 7 Haziran 2011) sahil yolundan, Bursa, Gemlik,Kumla,Narlı, Kapaklı, Fıstıklı üzerinden Armutluya , oradan da , eski bir dostumun yönetimini yaptığı Bülbülderesi mevkiindeki, Bülbülderesi sitesinde kamp kurduk.

Bursa çevresinde karavancılar için muhakkak değerlendirilmesi gereken güzel bir güzergah.

İstanbul yönünden gelenler için ise , Yalova, Çınarcık , Esenköy , (Bülbülderesi mevkii) , Armutlu, fıstıklı, Kapaklı, Narlı, Küçük ve Büyük kumla, Gemlik güzergahından Bursa yada İzmir yönüne gidilebilir.

Bu sene yol genişletilmiş ve asfaltlanmış. Çok az yer dar olmasına rağmen, iki aracın rahatlıkla geçebileceği gibi.

Gemlik - Armutlu yolunda
[attachment=1]

Narlı iskele meydanı küçük şirin bir balıkçı kasabası görünümünde. Yazlık betonarme binaların yanında, hala eski Narlı evlerini ve mimarisini görmek mümkün
[attachment=2]

Kamp yaptığımız yerdeki (Bülbülderesi sitesi) tarihi surlar...
[attachment=3]


Hedefimize çabuk ulaşmak için, şimdilik, Kapaklı ve Fıstıklı ziyaretini bir başka geziye bırakıp Armutluya varıyor ve eski senelere göre baya düzenlenmiş iskele meydanında çay ve yemek molası veriyoruz (iskele meydanına araç alınmıyor, yaya yürüyüş yolları yapılıp çevre güzelleştirilmiş)
[attachment=4]

Armutluyu geçtikten sonra, Çınarcık Yalova istikametine doğru, Esenköye gelmeden yol üzerinde konaklama yapabileceğiniz (elektrik,su, tuvaleti olan) ve denizinden de faydalınabilen Bülbülderesi Restaurant 10 karavanlık yeriyle, karavancılara hizmet verebilecek mükemmel bir saklı kent sanki.
Adres: Bülbülderesi Et-Balık Lokantası (Esenköy/Yalova) Tel: 0226 243 77 99
[attachment=5]

Gezinin devamı ve fotoğraflar için >>>>http://erden.blogcu.com/armutlu-bulbulderesi-kamp-gezimiz/10634661

Armutlu yolunda


Narl 1


Armutluda tarihi bir sur


Armutlu iskelesinde ay keyfi


Blblderesi saklkent testaurant
 

Etiketler
Ynt: * Armutlu (Bülbülderesi) kamp gezimiz

Yaklaşık iki hafta önce, fotoğrafdaki masada ben oturuyordum. :smiley:
İzmit-Yalova-Çınarcık üzerinden gelmiş, aynı güzergahtan da geri dönmüştüm.

index.php
 


Ynt: * Armutlu (Bülbülderesi) kamp gezimiz

Gemlik-Armutlu-Çınarcık-Yalova geçeği, özellikle baharlarda çok güzel. Üç gün mü olur, yoksa beş ya da yedi günlük bir süre keyfini çıkarmaya yeter derim; ağanın eli tutulmaz artık!... ;) :smiley: Ekim 2010'da günübirlik geçtik; tadı damağımızda kaldı bile diyemedim...

Cavid Sezen
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,476
Mesajlar
1,518,504
Kayıtlı Üye Sayımız
172,127
Kaydolan Son Üyemiz
agalandarli

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst