Ynt: Artik Bu Hafta Bişiler Yapalım Ama Dimi Ama Yapalım Da Yapalım
AL1820' Alıntı:
çok teşekkür ederim. sizdeki beğendiğim tavır da bu zaten ben bu ve benzer sitelere gezilere gitme amacıyla üye olalı bir kaç sene oldu doğru düzgün bir tek geziye gidemedim
Al benden bir tane daha..
Durumumuz tamamen aynıydı sizinle. Aracı alalı bir yıl olmuş ve ben daha tek geziye bile katılamamıştım. Tek araçta bir yere kadar. Kendi çapımızda "vay be nereye çıktık", "vay be nereden geçtik" diye diye dolaşıyorduk. Sonra durumu benle aynı olan, "yok mu bir gezi katılalım" diye aranan, sonradan kendisine Reis diyeceğimiz Hasan arkadaşımız ile tanıştık. Bir gezi düzenleyin katılalım; Yok. Gelin biz düzenleyelim, siz katılın; Yok. Çok usta off roadçular çağırdık. Herkes pek bir meşgul, pek bir yoğundu. Yada hiç kimse acemi ile uğraşmak istemiyordu. Neyse ne, geçmişe mazi derler.
Derken grubumuzun onursal başkanlığını yapan Uğur arkadaşımız da bize katıldı. Son çağrımızı "Geliyorsanız gelin, gelmiyorsanız biz acemiler grubu olarak kendi başımıza araziye gireceğiz" diye yaptık. Akıl veren abilerimiz oldu. Şöyle yapın, böyle yapın gibi. Welhasılıkelam, uzun lafın kısası, biz üç acemi buluştuk. İlk defa adam gibi bir yere girdik. OnBeşinci saniye battık. ;D
Uğraştık, çabaladık, tecrübe kazandık.
Sonra madem ustalardan hayır yok. Biz bir grup kuralım, adı ve amblemi olsun. Herkese de açık olsun. Kimse de bizim çektiğimizi çekmesin diye düşündük. Sonra ki her düzenlediğimiz geziye bir araç ilave ettik. Derken siteden Serkan abi ile tanıştık. Arazide yol yordam göstermede, sağ olsun, gerçekten çok ama çok faydasını gördük.
Buradan sonrasını zaten siz de biliyorsunuz..
Yazıya son söz olarak temennimiz; "Zaman geçtikçe elbette tecrübelerimiz artabilir, birileri adımızı usta koyabilir ama sahip olduğumuz bu acemi ruhunu kaybetmeyiz inşAllah." olacaktır.