Artvin; Murgul Karagöl, Borçka Karagöl - Macahel, Şavşat Karagöl ve Yaylalar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan menderessereflisan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 77
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,501
Ynt: Artvin; Murgul Karagöl, Borçka Karagöl - Macahel, Şavşat Karagöl ve Yaylalar

simurg2' Alıntı:
sedat kardeş ben ramazan bayramının 3.günü orda olurum büyük ihtimalle orda görüşürsek süper olur

Bende arefe gunu Turkiyeye donuyorum, muhtemelen bayramdan 1-2 gun sonra yola cikarim. Sirf Menderes beyin fotograflarini koydugu yerleri rahat gezeyim diye Discovery ile gelmeyi planliyorum, kismet olursa beraber gezeriz ;)

Etiketler
Ynt: Artvin; Murgul Karagöl, Borçka Karagöl - Macahel, Şavşat Karagöl ve Yaylalar

Menderes bey şahene gezi olmuş 15 gün sonra sabah İzmirden sürcem arabamı Giresun ilk gece Ordan İspir üzerinden Kiskim(yusufeli ne bağlı)köyümde 2 akşam kalıp bu güzellikleri tekrar görüp döncem fotoğraflara bakınca heycanım iyici arttı ellirinize sağlık,

hsbasar' Alıntı:
Burak kardes hemde en aykinindan hemsehriyiz, bende hopaliyim. Bu sene muhtemelen ayni tarihlerde memlekette olacagiz, gitmeden haberleselim.

Menderes kardes, konuya mudahale ettigimiz icin kusura bakma.
Bende bu sene camlihemsin ve Camili bolgelerini gezmeyi planliyorum, rota, varsa GPS kaydi v.b. bilgilerle beni destekleyebilirsen sevinirim.
rota veremem ancak, camiliye girdiğinizde sizi bilgilendirme amaçlı kurulmuş bir ofis karşılıyor. tanıtım amacıyla hazırlanmış afiş ve broşür veriyorlar. bu broşürlerde gezi alanları, rotalar var. ancak bu bölgeyi gezmek için en az 3 gün ayırmalısınız. inanın 3 gün sonunda 3 yaş gençleşeceksiniz. görmeye değer bir çok alan var. bende ancak 1 günümü ayırdım. fırsat olursa yeniden görmek istiyorum.

serkan35' Alıntı:
Menderes bey şahene gezi olmuş 15 gün sonra sabah İzmirden sürcem arabamı Giresun ilk gece Ordan İspir üzerinden Kiskim(yusufeli ne bağlı)köyümde 2 akşam kalıp bu güzellikleri tekrar görüp döncem fotoğraflara bakınca heycanım iyici arttı ellirinize sağlık,
rica ederim, tanıtmak görevimiz

Gerçekten harika bir gezi olmuş bende Trabzon tarafların da olabildiğince bireysel olarak bu tip geziler yapıyorum..araçım biraz döküntü biraz yavaş, ihtiyarlıkdan olsa gerek imkan olup toplayabilirsem., ilk rotam artvin tarafı oluucak.Hayata bir kere geliyoruz bunu yaşamam gidip görmemiz gerektiğini düşünüyorum..!

çok güzeller. çoğuna gitmş olmam yinede oraları hiç görmemişçesine heyecanlandırdı. yarın bidaha gideyim en iyisi :smiley:

bende artvin ardanuçlu olarak paylaşımınız için teşekkür ediyorum.

çok güzel görüntüler büyük emek sarfedilmiş belli öncelikle emeğinize sağlık bu güzelliklerin devamını bekliyoruz

Artvin'e geldiğinizde yapamayacağınız şey yoktur.
Bir kaç örnek:
Hopa'da mavi le yeşilin buluştuğu kıyılarda denize girebilirsiniz. hopadaki kopmuş plajı çok güzeldir
Türkiyenin en lezzetli balıklarını burada avlayabilirsiniz veya balık restorantlar var.
birbirinden güzel yaylaları gezebilirsiniz.
Tarihi eserleri görebilirsiniz
Bir çok doğal göl bulabilirsiniz (şavşat ve borçkada iki tane karagöl var ve ayrıca dağlarda krater gölleri var)
Çoruh Nehrinde rafting yapabilirsiniz.
baraj göllerini gezebilirsiniz
Camilide el değmemiş bir doğal güzellik bulabilirsiniz.
Komşu gürcistanın batum şehrine gidebilirsiniz (Hopadan 30-40 km)
her türlü besinin doğal ve organik olanını bulabilirsiniz. (genelde inek gübresi kullanılır ve ilaçlama vb yapılmaz. bal, süt, peynir vb doğal ve lezzetlidir)

8-10 gününüzü ayırıp sağlam bir arabayla gelin. doya doya tatil yaparsınız.

Bir iki uyarı:
Otel seçerken dikkat edin. özellikle aile ile gelirseniz yabancı uyruklu bayanlarla muhattap olmamak için öğretmenevlerini (hopa ve artvinde var) veya tavsiye aldığınız otelleri tercih edin.
Gürcistana geçerseniz gürcü tarafında çok dikkatlı olun. kesinlikle kaza yapmayın (kaza yaparsanız her durumda suçlu sizsiniz ve sizden para almak için her şeyi yaparlar) ve aracınızı kollayın, aracınızı arayan görevlilere de güvenmeyin eşyalarınızı çalabilirler veya beğendikleri şeyleri zaten ısrarla hediye etmenizi isterler)

vakit bulunca resimde eklerim...

sizin yaptığınız çok ayıp arkadaşlar bir insana bu kadarmı özencik yapılır bu kadarmı gıpta ettirilir :D şaka bir yana güzel ülkeme neden cennet dediklerinin örnekleri bu kareler her biri kartpostal tadında ALLAH nasip ederde bizde görürüz inşallah,ellerinize emeğinize sağlık

Ayaklarınıza,kollarınıza sağlık.Harika yerler,paylaşım için teşekkürler.

Oralarda oksijen bol olabilir ama resimler nefes kesici :smiley: bizleri de gezdirdiğiniz için teşekkürler .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,795
Kaydolan Son Üyemiz
tora2005

SON KONULAR

Geri