Askeri koltuklar yerıne yenı koltuklar arıyorum..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan deff g4 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,390

deff g4

Ana Kamp
Arkadaslar aracın askerı koltuklarının yerıne daha rahat ve konforlu amma fıyatı cok uygun olması gerek cıkmada olabılır,
nerden temın edılebılır yada bulunabılır..
Bırde tavan dosemesi ile kapı ve cam fıtıllerını nerden en uygun sekılde halledebılırım..
Fıyat ve yer konusunda yardımlarınızı beklıyorum..İstanbulda..
Saygılarımla...

Etiketler
Ynt: Askeri koltuklar yerıne yenı koltuklar arıyorum..

deff g4' Alıntı:
Arkadaslar aracın askerı koltuklarının yerıne daha rahat ve konforlu amma fıyatı cok uygun olması gerek cıkmada olabılır,
nerden temın edılebılır yada bulunabılır..
Bırde tavan dosemesi ile kapı ve cam fıtıllerını nerden en uygun sekılde halledebılırım..
Fıyat ve yer konusunda yardımlarınızı beklıyorum..İstanbulda..
Saygılarımla...
fitilleri sanayide rahatlıkla bulabilirsiniz. ama koltuk meselesine gelecek olursanız zaten tavan mesafesi düşük olduğu için sıkın tı yaşayabilirsiniz. ben akü havuzunu komple çıkarttım orası tamamen düz oldu megane 2 koltuklarını taktırdım ama dediğim gibi biraz masraflı ve usta işi gerekiyor koltuk seçimine gelecek olursanız çıkmacılara bakmanız gerek 0 koltuklar pahalı
saygılarımla

Ynt: Askeri koltuklar yerıne yenı koltuklar arıyorum..

Merhabalar;
Biz de bir defender toplamıştık çıkma freelander koltuğu taktırdık arka koltuğun altına 20cm lik profil koymamız gerekmişti.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri