assos-foça arası otel önerileri

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan unlems Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,560

unlems

Yeni Üye
Mesajlar
2
Tepkime Puanı
0
merhaba

[SIZE=small]tamda tatilde nereye gitsek diye düşünürken sitenize rastladım ve [/SIZE]sitenin içeriğine hayran kaldığımı belirtmek isterim adminin ve üyelerin paylaşımlarına sağlık.
[/size]
[/size][SIZE=small]tatil rotamızı egeden çizmeye karar verdik. Assostan başlayıp foçaya kadar 8 gün geçirelim diye kararlaştırdık.bu güzergah üzerinde(assos, ayvalık,cunda,foça) kalınacak temiz, hesaplı otel, apart tarzı önerebileceğiniz yerler var mı? nerelerde ne yapmalı,ne yemeli? tecrübelerinizden yararlanmakta fayda var diye düşünüyorum. :smiley:[/SIZE]
 

Etiketler
Ynt: assos-foça arası otel önerileri

önerileriniz hala beklemekteyim büyük bir sabırsızlıkla...
 

Ynt: assos-foça arası otel önerileri

siteye hoşgeldiniz. Assos'ta kalmayı düşünüyorsanız Kadırga koyunu tercih etmenizi öneririm..doğayla başbaşa olursunuz...ancak çok rüzgar alan bir bölgedir,dikkatli olun üşümeyin :smiley: Ayvalık'ta Cunda adasına motorla geçin,otomobili tercih etmeyin,Cunda'da mutlaka papalina balığı yiyin. Şeytan sofrasına çıkın,harika manzarayı izleyin. Foça'da ise sahilde güzel bir yürüyüş yapın. Otel öneremiyorum çünkü o bölgede konaklamadığım uzun süre oldu. Assos tarafına gitmişken Kaz dağları milli parkını ve Yeşilyurt köyünü ziyaret etmenizi öneririm ayrıca..şimdiden iyi tatiller.
 

Ynt: assos-foça arası otel önerileri

Geçen sene asos eden beach de kalmışdımkadırga koyunda süper biryer dirtavsiye ederim birkaçresim ;)

IMG_0671.JPG


IMG_0670.JPG


IMG_0656.JPG


IMG_0501.JPG
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Mesajlar
1,532,398
Kayıtlı Üye Sayımız
166,965
Kaydolan Son Üyemiz
adilomim

SON KONULAR



Geri
Üst