Asya'daki Avrupa Hong kong

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan edebiyatçı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,683

Etiketler
Ynt: Asya'daki Avrupa Hong kong

hse li' Alıntı:
gezi verimli geçmiş...
bi ürün daha... izleyici olarak... fayda sağladı...
teşekkür ederiz...
:smiley:

Ben teşekkür ederim. Gerçekten geçirdiğim en güzel tatillerden biriydi.Uzak doğuyu ilk defa gördüm.Beni öyle büyüledi ki gördüğümden beri farklı ülkelere de gitmek için sürekli plan yapıyorum.Özellikle Kore'yi, Taynad'ı ve Hindistan'ı çok merak ediyorum.İnşalllah nasip olur.Muhabbetle...

edebiyatçı' Alıntı:
Ben teşekkür ederim. Gerçekten geçirdiğim en güzel tatillerden biriydi.Uzak doğuyu ilk defa gördüm.Beni öyle büyüledi ki gördüğümden beri farklı ülkelere de gitmek için sürekli plan yapıyorum.Özellikle Kore'yi, Taynad'ı ve Hindistan'ı çok merak ediyorum.İnşalllah nasip olur.Muhabbetle...

Ben de özellikle demir perdenin son komünist ülkesi Kuzey Kore'yi çok merak ediyorum ama korkarım 2011'de ABD oraya da barış ve demokrasiyi getirecek :(

Ben de özellikle demir perdenin son komünist ülkesi Kuzey Kore'yi çok merak ediyorum ama korkarım 2011'de ABD oraya da barış ve demokrasiyi getirecek :(
[/quote]

Ben aynı sebeple Küba'yı da görmeyi çok istiyorum. Ama çok uzak:smiley:)

edebiyatçı' Alıntı:
Aklıma gelmişken size de sorayım; bu insanlar neden sürekli benimle fotoğraf çektirmek istemiş olabilirler? Durmadan yanıma gelip bir fotoğraf çektirebilirmiyiz diye soruyorlardı. Öyle fotoğraf çektirilecek güzel bir kadın değilim.Gayet sıradan iki çocuklu balık etinde bir Türk kadın tipiyim.Acaba gözleri çekik olmayan biri onlara ilginç mi geldi?Biz onlara ilginç ilginç bakarken onlarda bize bakıyorlardı.Bu bölgeye gitmiş biri varsa insaniyet namına cevaplasın.Hala bir yerimde bir gariplik mi var diye bakınıp duruyorum. ;D ??? ???

Çinliler yabancılarla fotoğraf cektirmeyi cok severler . Gerçi Hong Kong ta pek bu kadar yaygın değildir ama size denk gelmiş sanırım . Yolunuz düşerde anakaraya gelirseniz bu tür şeyler çok normal hiç şaşırmayın . fotoğraf çektirmek isterler , şaşırıp "aa wai guo ren" deyip uzun uzun size bakarlar . Siz gayet normalsiniz , Çinliler yabancı görünce çok şaşırıyorlar :smiley:

lkr' Alıntı:
Çinliler yabancılarla fotoğraf cektirmeyi cok severler . Gerçi Hong Kong ta pek bu kadar yaygın değildir ama size denk gelmiş sanırım . Yolunuz düşerde anakaraya gelirseniz bu tür şeyler çok normal hiç şaşırmayın . fotoğraf çektirmek isterler , şaşırıp "aa wai guo ren" deyip uzun uzun size bakarlar . Siz gayet normalsiniz , Çinliler yabancı görünce çok şaşırıyorlar :smiley:

Aslında dediğiniz gibi daha çok Çin'de fotoğraf çektirmek istediler.Benden kaynaklanmadığına çok senindim :smiley:

ageagvan' Alıntı:
çok teşekkürler... yine güzel bir gezi olmuş..

Ben teşekkür ederim.Gerçekten çok güzel oldu.En güzeli de yıllardır çocuksuz geçirdiğim tek tatil olmasıydı. :smiley: Eteğimden çekiştiren çocuklar olmadan çok rahat geziliyormuş. :smiley: :smiley: :smiley:

edebiyatçı' Alıntı:
Aklıma gelmişken size de sorayım; bu insanlar neden sürekli benimle fotoğraf çektirmek istemiş olabilirler? Durmadan yanıma gelip bir fotoğraf çektirebilirmiyiz diye soruyorlardı. Öyle fotoğraf çektirilecek güzel bir kadın değilim.Gayet sıradan iki çocuklu balık etinde bir Türk kadın tipiyim.Acaba gözleri çekik olmayan biri onlara ilginç mi geldi?Biz onlara ilginç ilginç bakarken onlarda bize bakıyorlardı.Bu bölgeye gitmiş biri varsa insaniyet namına cevaplasın.Hala bir yerimde bir gariplik mi var diye bakınıp duruyorum. ;D ??? ???

bu sorun uzakdoğu'da sık yaşanan bir durum...sorun değil ama bazen sorun varmış gibi hissettiriyor...ben de metroda otelin tam adresini sorarken 2 ayrı yerde gülüp durdular...ben de dayanamadım komik olan ne dedim çok özür dilediler ben de özür dilemenize gerek yok kaba olmak istemedim sadece neye güldüğünüzü cidden merak ettim dedim...sanki hırsızlık yaparken yakalanmışcasına öyle bir kızardılar ki ne desem fayda etmedi ve uzaklaştım...sonra metroda bir erkek çocuğuna sordum acaba kaldığım yer hayat kadınlarının ya da gaylerin kaldığı yer filan mı çünkü sorduğum 2 ayrı kız da arkadaşıyla konuşup gülüp durdulaR dedim...cevabı kaldığınız yer güzel bir yer öyle bir durum sözkonusu değil sadece utandıklarından gülmüşlerdir oldu... :p :p

saçma olacak belki ama sizden utanmadıkları için :p :p :p rahatça fotoğraf çektirme cesaretinde bulunmuşlar bu mantığa göre...

cümlede de anlam karışıklığı oldu galiba... :smiley: :smiley:

Ynt: Asya'daki Avrupa Hong Kong

çok güzel bir gezi olmuş, acaba ben de çocuksuz gezebilecek miyim, elinze sağlık çok güzel bir anlatımınız var , resimleri göremedim nedenini bilmiyorum ama yazılara bayıldım teşekkürler

Beğendiğinize çok sevindim. Aslında yazılar fotoğraflarla anlamlanıyordu. Sitede şu an sorun olduğu için fotoğraflar görünmüyor malesef. Umarım en kısa zamanda düzelir.
Bu geziyi yaptığımızda büyük kızım 4 yaşındaydı. Sağ olsun annem baktığı için çocuksuz gezebilmiştik. Şimdilerde de senede bir hafta kendimize çocuksuz tatil yapma özgürlüğü veriyoruz. Ben hem kendime zaman ayırıp eşimle baş başa geçireceğimiz kısa da olsa bir zamanın yılın geri kalanında beni daha mutlu bir anne yaptığını farkettim. Bu yıl da eşimle Tanzanya- Zanzibar tatili yaptık. Bütün yılın yorgunluğunu atıp , kafayı biraz dinlendirip çocuk bakımına kaldığımız yerden devam ettik. Sizinkiler biraz küçük. Şimdi bırakmak pek uygun olmayabilir.Ama bir kaç yıl sonra kendinize ayıracak üç-dört gününüz olur. Üç yaşlarına kadar ben de bırakıp bir yere gitmedim. Her yere götürdüm. Bebek için bir hafta anneden ayrı olmak uzun bir zaman. Ama anlayacak yaşa geldiklerinde sorun yaşamadık. Bir de zaten ben işteyken annem baktığı için alışkınlar, gözüm arkada kalmadan bırakabiliyorum. Bir kaç yıl sonra akılları erince zaten onlar kalmaz. İnşallah onlar da aynı şeylerden hoşlanır da çocuklarımızla zevkle gezeriz.

edebiyatçı' Alıntı:
Bunlar da her tür deniz canlısını yiyen Çinlilerin kurutulmuş balıkları.O kadar kötü kokuyor ki anlatamam.Adamlar ondan tığ gibi kalmışlar.Bizim kebapları görseler yemek neymiş anlarlar.
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]
Bunlar da hamsi olsa gerek.
[attachment=5]
bence çok güzel bir kadınsınız kendinize haksızlık etmeyim hocam

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,981
Kayıtlı Üye Sayımız
166,731
Kaydolan Son Üyemiz
cnrdmr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR