Atlas Dergisi'nin 2002 Yılına Ait Bir Sayısı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DenizSea77 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,343

DenizSea77

Kamp I
Yer
İstanbul
Atlas Dergsinde 2002 yılı ama hangi sayısında olduğunu hatırlamadığım Fas ile ilgili yazı ve görüntüyü araştırdım bulamadım. Görüntü sanıırm otelin dışarda oturulan bir bölümü ve saksıda yetişmiş mandalina...! ağacı :smiley:) nedense takıntı yaptı bende ve bulma arzusundan vazgeçemedim. Umarım yardımcı olacak birileri çıkar. Şimdiden teşekkürler zamanınızı çalıçam.:smiley:)

Etiketler
Ynt: Atlas Dergisi'nin 2002 Yılına Ait Bir Sayısı?

Neden kimse ilgilenmiyor...!? Atlas takipçisi yok mu? Atlasın sitesinede üye olduk ordanda ses çıkmadı kayle alınacak bir konu değil galiba sahafcılara mı gitsem............!

bu size yardımcı olurmu

atlas.jpg

MERHABA
bende biraz evvel gidip baktim ama 2000 yılında fas ile ilgili bir konu bulamadım. Farklı bir isimde olan bir konunun içinde yer alıyor olmasın.

Merhaba
Umarım bende yanılmam ama Atlas dergisi diye hatırlıyorum. 2002 yılıda olmayabilir. Atlas dergisinin arşiv bölümünü bugün tesadüf öğrendim. http://www.kesfetmekicinbak.com/atlaslar/y_dergi/ ama sayfalar açılmıyor. (eMecmuaya da baktım)

Serkan Bey , Hakan Bey ilgi ve zahmetiniz için teşekkür ederim bulana kadar araştırmama devam edeceğim.

Elimde 1993-2003 tarihleri arası yayınlanan Atlas dergilerinin konu dizini kitapçığı var.
Fas ile ilgili Aralık'95 ve Temmuz '95'te 2 konu geçmiş (Bisikletle Fas ve Magrib Ülkesi).
Derginin abonelerine gönderdiği CD arşivinden ilgili sayılara baktım ve bahsettiğiniz fotoğraf gözükmüyor.

Deniz Hanim,merhabalar. Eger 15-20 gun verirseniz elimdeki -ki hala saklamislarsa- Atlas dergisi arsivinden arastirayim. Birkac eksik sayi disinda; ilk sayidan, sanirim 2004 Agustos'una kadar elimin altindaydi.

Şenol , Gökhan Bey teşekkür ederim.

Yakın zamanda bol vaktim olacak bahsettiğim yıllda cıkan bütün diğer dergilere bakacağım Atlas dergisi diye hatırlıyordum sanıırm yanıldım. En azından aşağıdaki linkte yer alan fotoğraf buna yakın buda bir nebzede olsa sevindirici :smiley:)

http://crs.marochotels.net/hotel/propertydetails/226224/PHOTOS?isHRN=true

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler